![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar si Hristos te-a avertizat ca o sa suferi amarnic daca ataci pe cei mai saraci dintre saracii lumii, pe copii, femei si batrini saraci si nevinovatisi si ca astfel DAI IN EL! ! !. Cele 10 000 000 de avorturi din tara nu sunt nimic pe linga pacatul asocierii cu antihristul impotriva oamenilor sarmani dar cu DEMNITATE si curati la suflet! |
|
|||
|
|||
![]()
Fiti cu speranta ..... uitati semnul....
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu este rusine sa fii roman, este rusine sa fii neom!
|
||||
|
||||
![]()
As tinde sa spun ca nu mi-e rusine ca sunt roman.
Pana de curand eram chiar mandru ca sunt roman ... mi-a mai trecut. Mandria sau rusinea de a fi roman nu are valoare aici in tara. Du-te afara si striga ca esti roman si ai sa vezi cum se uita lumea la tine. Eu am patit-o la Londra. Eram cu cativa prieteni si am vrut sa facem poze cu un politist londonez. Tipul a fost foarte amabil. Pana cand ne-a intrebat: sunteti ilalieni, spanioli? Nu, suntem romani ... aproape ca nici nu a mai vrut sa faca poza cu noi. "I-a cazut fata" cum se spune. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
As prefera sa fiu mandru, dar sa stiu ca tara mea este respectata.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Asta era pe vremuri cind armata era obligatorie , iar nea Nicu nu vota cu Antihristul ci era patriot adevarat...asa in felul lui dement. Acum in schimb se inghesuie tinerii sa fie acceptati...deci ei ALEG sa fie mercenari ucigasi de oameni necajiti din Asia.
|
|
||||
|
||||
![]()
Să-ți disprețuiești neamul, să te îndoiești de viitorul patriei tale sunt acte de trădare.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vreau sa ma spovedesc dar imi e rusine | patricia2006 | Generalitati | 125 | 20.07.2012 14:17:07 |
Sa nu ne fie rusine cu nimeni! | Laura19 | Generalitati | 47 | 13.04.2012 01:23:50 |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Rusine! | Legionarul | Generalitati | 57 | 13.01.2011 17:24:40 |
|