![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Instructor zici? Acum mai ramine sa ne spui ca esti bodyguard-ul Par. Arsenie. Dinsul ce mai face?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Odata ma aflam la usa chiliei sale si parintele a iesit in usa si ne-a intampinat (mai era cineva inaintea mea). Pe cand vorbea cu acea persoana am avut un gand ce mi-a aratat starea mea: Hristos aparea in gandul meu ca soarele pe cer ce are lumina lui proprie, parintele parca era luna ce avea lumina de la soare, iar eu eram un bec mic de lanterna, "cam" ars, ce se alimenta dintr-un acumulator incarcat de o celula fotoelectrica ce cauta lumina, macar cea de la luna. De atunci "ma chinui" sa ma aprind si nu am reusit! Dar nu este de vina nici soarele nici luna, ele vor avea lumina! Deci, parintele Arsenie, inca ne mai lumineaza! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iertati-ma si pomeniti-ma si pe mine, pacatosul, fratilor! |
|
||||
|
||||
![]()
Probabil acel calugar e o fire mai directa si a folosit singurul limbaj pe care celalalt il putea intelege.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Liudmila Putina, stareta unei manastiri din Pskov? | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 27.09.2010 15:19:01 |
Caut un DUHOVNIC IN Constanta | alys77 | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 12.05.2010 17:16:41 |
Manastirea Colilia Constanta | E_my | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 26.09.2009 00:44:18 |
Articol - Cazinoul din Constanta | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 04.07.2007 05:33:16 |
Procesiune azi in Constanta | nicoleta34 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 28.07.2006 10:04:39 |
|