![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Coningerile i s-au schimbat, pentru că este evident că, dacă ți se demonstrează cu subiect și predicat că doctrina ta este falsă și contrară sfintei scripturi, iar tu te pretinzi următor al scripturii și nu al vreunei doctrine mincinoase, te schimbă. Însă acest lucru nu înseamnă că trebuie făcut și public, mai ales în cazul în care ar exista anumite angajamente "cu legături, obligații etc".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce nu te incumeti acum? |
|
|||
|
|||
![]()
nu numai acesta secta adventista este inselatoare si pierzatoare de suflete ci toate celelalte:iehovisti,baptisti,penticostali etc toti sunt slujitori ai dracilor
|
|
|||
|
|||
![]()
Ia mai sapă prin postările mele...
Mi-ar răpi prea mult timp din discuțiile cu dl licorcrist ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si minciuna e vorba
![]() ![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti de acord ca de regula nemurirea o asociem cu raiul. Invierea o asociem de asemenea cu raiul,cu transfigurarea in 'trup de lumina' ?
Ori asta ascunde un pic de nesocotinta din partea noastra. Pai pentru cei mai multi oameni,viata de dincolo nu le va folosi la nimic,chiar de ar fi eterna,pentru ca ea se va desfasura in iad. V-as ruga sa analizati si ce facem in aceea viata vesnica,nu numai cat de devreme sau de tarziu ajungem la ea. Si sa va cutremurati de posibilitatea ca viata si invierea sa fie spre osanda,iar nu spre bucurie intru domnul. Doamne ajuta-ne noua ,pacatosilor ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|