![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Hm! Nu ma enerva! Eu sunt nascut in aceeasi zi cu Hitler. Dar si cu Gica Petrescu! Asta nu inseamna ca o sa provoc al treilea, al patrulea si al cincilea razboi mondial (ca nenea Gica, a trait cat sa provoace mai multe razboaie intr-o viata!)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce bine ca s-au imprastiat norii, si apare cate un zambet!
|
|
|||
|
|||
![]()
draga,nimic nu e intamplator!pune musteata pe mufa si la atac!macar la ala de care am vorbit in privat!privat in sensul de particular,nu de toaleta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ne lasa ei, (duhovnicii mari ai acestui pamant) sa fim cuprinsi de nori si furtuna! Doar ca trebuie sa avem putintica rabdare! Nu-i asa kiralino, draga mea? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oameni buni, cand mai mergeti la manastiri, nu neglijati un lucru: pe langa acatistele de 40 de zile pe care le dati, cereti si pentru Psaltire 40 de zile, oricat ar fi de "scump". Efectul este coplesitor. Eu nu stiam, dar stand trei zile printre monahi, am invatat cate ceva! Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
@omu bun,merci de informatie,acum lamuriti-ma domne' si cu psaltirea,povesteste putin ca promit ca nu o sa-mi mai pun cenusa-n cap :)
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=kiralina;284063]
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
in manastiri calugarii citesc psaltirea ptr oameni!ori trimiti pomelnicul prin posta si scrii pe pomelnic-psaltire -40 de zile-,ori dai pomelnicul personal!ajuta enorm in probl f grave!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 16:22:05 |
PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 14:14:43 |
7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 20:40:31 |
|