Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2010, 18:28:33
Adriana Cluj
Guest

Implicit Ce bine!

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Hm! Nu ma enerva! Eu sunt nascut in aceeasi zi cu Hitler. Dar si cu Gica Petrescu! Asta nu inseamna ca o sa provoc al treilea, al patrulea si al cincilea razboi mondial (ca nenea Gica, a trait cat sa provoace mai multe razboaie intr-o viata!)
Ce bine ca s-au imprastiat norii, si apare cate un zambet!
Vechi 31.08.2010, 18:37:34
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Ce bine ca s-au imprastiat norii, si apare cate un zambet!
Daca ar sti monahul ce ispite il asteapta la manastire, nici unul nu ar mai veni la calugarie. Dar daca ar sti mirenii in ce slava se afla monahul inaintea lui Dumnezeu, inca din lumea aceasta, toti ar veni la calugarie! Conditia este lepadarea de sine. - Arsenie Boca - Margaritare duhovnicesti

Nu ne lasa ei, (duhovnicii mari ai acestui pamant) sa fim cuprinsi de nori si furtuna! Doar ca trebuie sa avem putintica rabdare! Nu-i asa kiralino, draga mea?
Vechi 31.08.2010, 18:44:32
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Daca ar sti monahul ce ispite il asteapta la manastire, nici unul nu ar mai veni la calugarie. Dar daca ar sti mirenii in ce slava se afla monahul inaintea lui Dumnezeu, inca din lumea aceasta, toti ar veni la calugarie! Conditia este lepadarea de sine. - Arsenie Boca - Margaritare duhovnicesti

Nu ne lasa ei, (duhovnicii mari ai acestui pamant) sa fim cuprinsi de nori si furtuna! Doar ca trebuie sa avem putintica rabdare! Nu-i asa kiralino, draga mea?
mai o comunista-eu,mai un nazist-tu,si salvam tot forumelul de la inec!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31