![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu cred ca as fi mirat ca, pana la urma, sa se schimbe si legislatia (tot se chinuie ei!), asa incat oricine vede in fata alb dar nu striga tare "negru, baaa... manca'ti-as!" sa fie condamnat pentru... "daltonism social postdecembrist acut-contagios"! "Cu intelepciune, drepti, sa ascultam Sfanta Evanghelie! Pace tuturor!" (Sf. Liturghie) Last edited by Pr.Gheorghe; 02.09.2010 at 14:27:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi dragul meu, și cine crezi dumneata, măi Tăticule ce stai în toc, că are dreptate? Poate sunt stupid sau o să zici că eu sunt rău, dar mie-mi pare că și de data asta tot ''cioara''... a zis-o pe-aia dreaptă: Citat:
Citat:
Last edited by vsovivi; 02.09.2010 at 15:18:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nichita Stanescu Râsu' plânsu' Pleoapă cu dinți, cu lacrimă mânjită, sare căzută în bucate, dovadă că nu pot trăi numai acum sunt amintirele mele, toate ... Dovadă că nu pot vedea fără martori e copilăria, adolescența mea, dublând neființa acestei secunde cu neființa ei de cândva. Ah, râsu' plânsu' ah, râsu' plânsu' mă bufnește când spun secundei vechi putrezind în secunda de-acum. Ah, râsu' plânsu' ah, râsu' plânsu' în ochiul lucrurilor reci și-n dintele lor mușcător, ca și sceptrul neinventaților regi. Cujetă, tata, cujetă, că d-aia exiști! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar răspunsul e simplu, dacă m-ai îndemnat să răspund la ghicitoarea lui Nikita... Păi ea e. Și dacă tot n-ai priceput remarca mea de mai sus, atunci mai încearcă odată. Și n-ai să te superi pricepând doar dacă nu ai băut deja o cafea prea dulce... până și dumneata Tăticule. Dar hai să-ți traduc tot cu o poezevă de Nikita: ''Un soldat... Un soldat ținându-se cu mâinile de marginea unui nor... De bocancii lui, cu mâinile încleștate se ține alt soldat. De bocancii lui altul, apoi altul, apoi altul și altul, și-așa până-n miezul pământului. Eu mă las s-alunec pe șirul lor ca pe-o frânghie, și-alunecând, cataramele centurilor lor, îmi zgârie fața. Și-alunecând, îmi zgârie pieptul și-alunecând, alunecând, îmi sfâșâie fâșii de carne, și-alunecând, alunecând rămâne din mine numai scheletul. Când în sfârșit ajung, mă-ntind cu tâmpla pe o piatră. În timp ce dorm, fâșiile smulse se-ntorc de sus și mă-nvelesc. M-ajunge din urmă și sângele pierdut, și durerea. Deschid ochii, mă uit. Coloana de soldați, nu se mai vede. Probabil că vântul a-mpins-o cu nor cu tot, în altă parte.'' Înrolați-vă-n Domnul!!! Last edited by vsovivi; 02.09.2010 at 16:09:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Liudmila Putina, stareta unei manastiri din Pskov? | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 27.09.2010 15:19:01 |
Caut un DUHOVNIC IN Constanta | alys77 | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 12.05.2010 17:16:41 |
Manastirea Colilia Constanta | E_my | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 26.09.2009 00:44:18 |
Articol - Cazinoul din Constanta | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 04.07.2007 05:33:16 |
Procesiune azi in Constanta | nicoleta34 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 28.07.2006 10:04:39 |
|