Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.09.2010, 21:17:30
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabita_gabita Vezi mesajul
REIKI este un sistem de Iluminare spirituala care are printre efectele sale laterale si acela de a iti permite sa te vindeci singur sau sa ii vindeci pe altii. Sistem constituit si proiectat pentru a te conecta cu Sursa Universala de iubire , lumina si armonie, in scopul inlaturarii comportamentelor si atitudinilor Ego-ului, cum ar fi , mania, supararea, ingrijorarea, suferinta, care impiedica trezirea spirituala a omului.Cuvântul japonez "REIKI" înseamnă"energie vitală (ki) de proveniență spirituală (rei)". Energia REIKI este o energie de natură necunoscută științei actuale, dar care există și se manifestă în mod clar prin efectele sale benefice asupra ființei umane.

REIKI este știința și arta utilizării energiei universale în beneficiul propriu și al celorlalți. Cu ajutorul ei vrem să înfrumusețăm natura și viața, vrem să curățim oamenii de relele pe care ei le suportă, le gândesc și le fac.

Energia universală vine din Cosmos și ne străbate pe toți, dar unii o receptează mai mult, iar alții mai puțin. Printr-un tratament REIKI se restabilește circulația normală a energiei în organism și se completează necesarul de energie curată. Energia universală inundă, diluează energia uzată și o împinge pe traseele energetice, eliminând-o din corp.

REIKI este o metodă naturală de vindecare a trupului, sufletului și minții, întrucât energia universală acționează benefic asupra tuturor nivelelor energetice ale omului (fizic, eteric, astral, mental, cauzal).
Bravo, in sfarsit aud ce trebuie despre aceasta forma de vindecare, despre acest tip de MEDICINA. Aici e un forum ortodox si te vei intalni cu multe rautati. Cauzele nici nu mai conteaza.

Numai bine
Reply With Quote
Vechi 08.09.2010, 14:40:10
Heurtebise Heurtebise is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de haitchi Vezi mesajul
Bravo, in sfarsit aud ce trebuie despre aceasta forma de vindecare, despre acest tip de MEDICINA. Aici e un forum ortodox si te vei intalni cu multe rautati. Cauzele nici nu mai conteaza.

Numai bine
Ti-o gadilat urechile, asa-i? Frate, pe forumul asta vei auzi numai ce nu suporti sa auzi, si anume adevarul; oricum, ma face sa rad ca te-a dat gata discursul ala despre energii spirituale, lumini, bla,bla,bla care se vede de la o posta ca e "copy-paste" de pe internet!!!
Reply With Quote
Vechi 08.09.2010, 18:43:38
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Heurtebise Vezi mesajul
Ti-o gadilat urechile, asa-i? Frate, pe forumul asta vei auzi numai ce nu suporti sa auzi, si anume adevarul; oricum, ma face sa rad ca te-a dat gata discursul ala despre energii spirituale, lumini, bla,bla,bla care se vede de la o posta ca e "copy-paste" de pe internet!!!
In primul rand, nu sunt fratele sau sora ta.Numai pocaitii isi spun asa. In al doilea rand, e dreptul meu sa apreciez cum consider de cuviinta orice comentariu de pe acest forum.
Persoanele care sunt tot timpul impotriva, se bazeaza doar pe afirmatiile reprezentantilor bisericii si nu stiu sa explice cu cuvintele lor despre ce este vorba, aducand argumente de pe vremea inchizitiei. Exista intradevar explicatii pro si contra exprimate la un nivel mult ridicat discutiilor de pe acest forum. Aceste explicatii sunt legate de CUNOASTERE care este cu totul altceva decat credinta si religia.

Numai bine
Reply With Quote
Vechi 08.09.2010, 20:13:15
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Implicit

Citat:
In primul rand, nu sunt fratele sau sora ta.Numai pocaitii isi spun asa. In al doilea rand, e dreptul meu sa apreciez cum consider de cuviinta orice comentariu de pe acest forum.
Persoanele care sunt tot timpul impotriva, se bazeaza doar pe afirmatiile reprezentantilor bisericii si nu stiu sa explice cu cuvintele lor despre ce este vorba, aducand argumente de pe vremea inchizitiei. Exista intradevar explicatii pro si contra exprimate la un nivel mult ridicat discutiilor de pe acest forum. Aceste explicatii sunt legate de CUNOASTERE care este cu totul altceva decat credinta si religia.

Numai bine
Mai degraba, cei care emit pareri nu se bazeaza pe argumente ci pe trairea lor personala.

Sper ca ati citit si asta http://www.crestinortodox.ro/forum/s...2&postcount=69
Vechi 08.09.2010, 21:03:37
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinbrasov0 Vezi mesajul
Mai degraba, cei care emit pareri nu se bazeaza pe argumente ci pe trairea lor personala.

Sper ca ati citit si asta http://www.crestinortodox.ro/forum/s...2&postcount=69
Da, am citit. Atunci cand este vorba despre trairi personale de acest gen, le iau pe toate in considerare pentru ca nu sunt citate din carti ci experiente din viata de zi cu zi. Nu am sa fiu pro sau contra acestui comentariu din link-ul atasat. Omul acesta a spus exact ce i s-a intamplat si intotdeauna din povestile adevarate este cate ceva de invatat. Cu "Irodion", daca doreste, as putea sa vorbesc in particular nicidecum pe acest forum. Are tot respectul meu pentru ca ne-a povestit un capitol important din viata lui.

Numai bine si sanatate.
Reply With Quote
Vechi 08.09.2010, 21:42:48
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Implicit

Citat:
Da, am citit. Atunci cand este vorba despre trairi personale de acest gen, le iau pe toate in considerare pentru ca nu sunt citate din carti ci experiente din viata de zi cu zi. Nu am sa fiu pro sau contra acestui comentariu din link-ul atasat. Omul acesta a spus exact ce i s-a intamplat si intotdeauna din povestile adevarate este cate ceva de invatat. Cu "Irodion", daca doreste, as putea sa vorbesc in particular nicidecum pe acest forum. Are tot respectul meu pentru ca ne-a povestit un capitol important din viata lui.

Numai bine si sanatate.
luati in cosiderare si aceasta experienta adevarata:
http://www.youtube.com/watch?v=JP3Vk...eature=related

dorim opinia dumneavoastra nu in mod privat ci public. acesta este scopul unui forum sa discutam in mod public (intr-un climat civilizat si respectuos evident).

nu este de joaca cu astfel de lucruri... multi oameni si-au distrus atat vietile lor cat si ale celor din jur prin astfel de practici orientale total incompatibile cu crestinismul (ortodox).

asadar sa luam aminte...
Reply With Quote
Vechi 08.09.2010, 21:51:42
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
luati in cosiderare si aceasta experienta adevarata:
http://www.youtube.com/watch?v=JP3Vk...eature=related

dorim opinia dumneavoastra nu in mod privat ci public. acesta este scopul unui forum sa discutam in mod public (intr-un climat civilizat si respectuos evident).

nu este de joaca cu astfel de lucruri... multi oameni si-au distrus atat vietile lor cat si ale celor din jur prin astfel de practici orientale total incompatibile cu crestinismul (ortodox).

asadar sa luam aminte...
Stimate domn,

Cu tot respectul cuvenit, dvs nu sunteti in masura sa imi cereti un asemenea lucru.

Sanatate
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 01:27:29
Reiki si tentatii oana Re Alte Religii 157 02.09.2017 16:59:59
Reiki Riluri Intrebari utilizatori 95 05.11.2015 16:48:52