Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.09.2010, 18:43:38
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Heurtebise Vezi mesajul
Ti-o gadilat urechile, asa-i? Frate, pe forumul asta vei auzi numai ce nu suporti sa auzi, si anume adevarul; oricum, ma face sa rad ca te-a dat gata discursul ala despre energii spirituale, lumini, bla,bla,bla care se vede de la o posta ca e "copy-paste" de pe internet!!!
In primul rand, nu sunt fratele sau sora ta.Numai pocaitii isi spun asa. In al doilea rand, e dreptul meu sa apreciez cum consider de cuviinta orice comentariu de pe acest forum.
Persoanele care sunt tot timpul impotriva, se bazeaza doar pe afirmatiile reprezentantilor bisericii si nu stiu sa explice cu cuvintele lor despre ce este vorba, aducand argumente de pe vremea inchizitiei. Exista intradevar explicatii pro si contra exprimate la un nivel mult ridicat discutiilor de pe acest forum. Aceste explicatii sunt legate de CUNOASTERE care este cu totul altceva decat credinta si religia.

Numai bine
Reply With Quote
Vechi 08.09.2010, 20:13:15
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de haitchi Vezi mesajul
In primul rand, nu sunt fratele sau sora ta.Numai pocaitii isi spun asa. In al doilea rand, e dreptul meu sa apreciez cum consider de cuviinta orice comentariu de pe acest forum.
Persoanele care sunt tot timpul impotriva, se bazeaza doar pe afirmatiile reprezentantilor bisericii si nu stiu sa explice cu cuvintele lor despre ce este vorba, aducand argumente de pe vremea inchizitiei. Exista intradevar explicatii pro si contra exprimate la un nivel mult ridicat discutiilor de pe acest forum. Aceste explicatii sunt legate de CUNOASTERE care este cu totul altceva decat credinta si religia.

Numai bine
Mai degraba, cei care emit pareri nu se bazeaza pe argumente ci pe trairea lor personala.

Sper ca ati citit si asta http://www.crestinortodox.ro/forum/s...2&postcount=69
Vechi 08.09.2010, 21:03:37
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinbrasov0 Vezi mesajul
Mai degraba, cei care emit pareri nu se bazeaza pe argumente ci pe trairea lor personala.

Sper ca ati citit si asta http://www.crestinortodox.ro/forum/s...2&postcount=69
Da, am citit. Atunci cand este vorba despre trairi personale de acest gen, le iau pe toate in considerare pentru ca nu sunt citate din carti ci experiente din viata de zi cu zi. Nu am sa fiu pro sau contra acestui comentariu din link-ul atasat. Omul acesta a spus exact ce i s-a intamplat si intotdeauna din povestile adevarate este cate ceva de invatat. Cu "Irodion", daca doreste, as putea sa vorbesc in particular nicidecum pe acest forum. Are tot respectul meu pentru ca ne-a povestit un capitol important din viata lui.

Numai bine si sanatate.
Reply With Quote
Vechi 08.09.2010, 21:42:48
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Implicit

Citat:
Da, am citit. Atunci cand este vorba despre trairi personale de acest gen, le iau pe toate in considerare pentru ca nu sunt citate din carti ci experiente din viata de zi cu zi. Nu am sa fiu pro sau contra acestui comentariu din link-ul atasat. Omul acesta a spus exact ce i s-a intamplat si intotdeauna din povestile adevarate este cate ceva de invatat. Cu "Irodion", daca doreste, as putea sa vorbesc in particular nicidecum pe acest forum. Are tot respectul meu pentru ca ne-a povestit un capitol important din viata lui.

Numai bine si sanatate.
luati in cosiderare si aceasta experienta adevarata:
http://www.youtube.com/watch?v=JP3Vk...eature=related

dorim opinia dumneavoastra nu in mod privat ci public. acesta este scopul unui forum sa discutam in mod public (intr-un climat civilizat si respectuos evident).

nu este de joaca cu astfel de lucruri... multi oameni si-au distrus atat vietile lor cat si ale celor din jur prin astfel de practici orientale total incompatibile cu crestinismul (ortodox).

asadar sa luam aminte...
Reply With Quote
Vechi 08.09.2010, 21:51:42
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
luati in cosiderare si aceasta experienta adevarata:
http://www.youtube.com/watch?v=JP3Vk...eature=related

dorim opinia dumneavoastra nu in mod privat ci public. acesta este scopul unui forum sa discutam in mod public (intr-un climat civilizat si respectuos evident).

nu este de joaca cu astfel de lucruri... multi oameni si-au distrus atat vietile lor cat si ale celor din jur prin astfel de practici orientale total incompatibile cu crestinismul (ortodox).

asadar sa luam aminte...
Stimate domn,

Cu tot respectul cuvenit, dvs nu sunteti in masura sa imi cereti un asemenea lucru.

Sanatate
Reply With Quote
Vechi 10.09.2010, 10:00:09
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Implicit

Citat:
Stimate domn,
Cu tot respectul cuvenit, dvs nu sunteti in masura sa imi cereti un asemenea lucru.
Sanatate
va respect punctul de vedere si bineinteles nu voi comenta pe marginea deciziei dumneavoastra.

oricine vizoneaza filmul vede realitatea si adevarul.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2011, 13:38:04
daos82 daos82 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.06.2011
Implicit Reiki

Pericolul reiki e unul major. am fost curios de experienta reiki, cunoscand de curand o maestra reiki care s-a oferit sa ma initieze. Experientele avute din clipa in care am cunoscut-o pe acea doamna au fost tulburatoare. ma trezeam in miez de noapte ud leoarca, auzind bubuituri ciudate. ma simteam epuizat dupa ore multe de somn. cand o intalneam simteam ca ma scurg, ca ma subtiez. Fetita mea nu vroia sa se apropie de mine in acele momente, se ferea pur si simplu sa ma atinga. Simteam si eu, si ea ca e ceva in neregula. Am inceput sa caut febril despre atacuri energetice ale practicantilor reiki, si astfel am intalnit un domn, care a trecut si el prin asa ceva. Atac psi, il denumea el. Eu am preferat sa ii spun furt de energie. pur si simplu furt. am invatat de la acel domn, care m-a rugat sa nu ii destainui nimanui identitatea, cum sa ma apar. Acest domn a practicat reiki, ducandu-si cunoastintele la niveluri inalte, insa deziluzionat de marsavia majoritatii practicantilor de la noi, care ajung sa fure energie si vitalitate de la ceilalti, s-a reprofilat pe invatarea practicilor de aparare. Atat mi-a spus:
-Faci cum crezi de cuviinta. dupa ce inveti sa te aperi, renunta in totalitate la practicile reiki, la folosirea simbolurilor care sunt emblema raului in reiki. am invatat sa imi creez scuturi de aparare, si, dupa lungi exercitii am reusit sa resping atacurile, care incepusera sa se inmulteasca, (ba chiar imi fura energie la distanta). la ultimul, cel mai puternic, am reusit sa ii frang atacul intr-un mod pe care nu mi l-am putut inchipui. fetita mea a venit la mine imediat dupa ce am respins atacul energetic tinand in mana un proumbel alb. pe care l-a lasat liber la mine pe genunchi. de unde porumbel alb, de unde a ajuns in mana fiicei mele? nu stiu. insa din acel moment totul a incetat. iar doamna maestra reiki zace intr-un spital de boli nervoase, in urma unei depresii puternice.
Sfatul meu. nu va jucati cu reiki.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 01:27:29
Reiki si tentatii oana Re Alte Religii 157 02.09.2017 16:59:59
Reiki Riluri Intrebari utilizatori 95 05.11.2015 16:48:52