![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa binecuvinteze pe cel care-a conceput-o pentru intaia oara si sa ne ierte si pe noi pentru adaugirile pe caream indraznit sa le facem... Iata, Doamne, Tu si eu! Sunt un pacatos si-un rau! Ce-a ajuns zidirea ta ?... Nu sunt om. Sunt o lichea! M-am pierdut si plang cu jale Ca m-am abatut din cale. Am inima impietrita Si-s o oaie ratacita! M-am spurcat in asta lume In desfrau, placeri si glume… Stii ca nu te mai iubesc Si nici vrednic sa-ti vorbesc Pleaca, Doamne de la mine! Mult Te-am suparat, stiu bine Am uitat de Crucea Ta Ba chiar am fugit de ea! N-am iubire, ci am ura, Numai rautati in gura. Voia ta nu stiu s-o fac Nu-ti pot fi, Doamne, pe plac. Stiu ca esti mereu cu mine. Stiu ca poti sa ma faci bine. Te-as chema, dar n-am ce-Ti da! De-ai venit... nu mai pleca. Duhul Tau cel bun si Sfant Da-mi-l mie pe pamant ; Te rog, nu ma lepada, Doamne, de la fata Ta. Nu suntem decat noi doi : Tu in cer, eu in noroi. Sunt bolnav si ticalos Fa-ma, Doamne, sanatos. Nu pleca, chiar daca-ti cer Vegheaza-ma Tu din cer! Tu ma certi, Tu ma ridici ; Fara Tine suntem mici. In cuvinte, sunt sarac Fii slavit, Doamne in veac Tatal, Fiul, Duhul Sfant, Cum in cer, si pe pamant! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune, va rog | VelvetSky | Rugaciuni | 11 | 13.06.2012 19:33:24 |
O rugaciune? | gmariusg | Generalitati | 11 | 22.06.2011 10:09:24 |
Cat de puternica este o vraja? | arifa | Vrajitoria | 78 | 25.04.2010 07:35:12 |
O rugaciune | emiliulia | Umanitare | 49 | 03.03.2010 05:33:21 |
La rugaciune | Hartford | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 09.08.2008 20:31:49 |
|