![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum se pot bate campii... Lucy in Biblie, incredibil.
Nici macar evolutionistii nu mai sustin ca australopitecii ar fi stramosi ai omului! Ca sa raspund si eu la intrebare: culoarea pielii, precum si multe alte caracterisitici, pot varia in functie de combinatiile genetice rezultate din incrucisare si factorii de mediu. Asta e o chestiune demonstrata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In al doilea rand trebuie sa stiti ca paleontologia considera ca intre aparitia lui homo sapiens si Lucy (australopitecus afarensis) este o diferenta de 3 milioane de ani!!! Deci ar fi absolut imposibil sa aibe loc vreo imperechere... pentru ca... nu s-au intalnit niciodata ![]() Homo sapiens s-a intalnit in schimb cu homo neanderthalensis, dar in Europa si Asia!!! In Africa nu s-au gasit fosile neanderthaliene, deci nu putem justifica constitutia africanilor prin prezenta genelor neanderthalienilor... Daca ar fi sa consideram ca rasele au aparut din imperecherea putinilor homosapiens cu populatiile de neanderthalieni... ar cam fi trebuit sa fim coplesiti numeric si oricum, rasele nu ar fi segregate in functie de zona geografica si clima!!! Last edited by cristina2012; 06.09.2010 at 16:06:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E posibil ca africanii sa aiba narile mari (si nasul) pentru a putea rezista (respira mai bine) conditiilor de mediu (caldura si umiditate premanenta (in unele parti)). De asemenea am auzit ca ar avea inima mai dezvoltata ca a noastra (de aici si caracteristicile atletice deosebite). Un om din climatul temperat sau rece nu ar putea rezista prea mult conditiilor de mediu ecuatoriale. S-ar cam sufoca. Chinezii nu stiu de ce au ochii mici, dar stiu ca eschimosii au ochii mici datorita vanturilor puternice. Or fi urmasi de-ai eschimosilor. Despre culoarea pielii la mongoloizi, o sa observi ca japonezii au pielea rosiatica datorita climei oceanice. Deci nu e o regula asta cu pielea galbena. De asemenea mongoloizii din sud-estul Asiei au un ten mai inchis fata de chinezi (tot datorita climei).
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 06.09.2010 at 21:47:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci dupa tine ochii s-au subtiat, pielea s-a schimbat si buzele si narile s-au umflat in 10 000 de ani? de la Adam incoace!...fascinant ramine faptul ca de vre-o 6 mii de ani de cind avem izvoare scrise, nici un nas sau bot nu s-a mai mutat din loc:))))) ..sau poate ca mai nou o sa apara o versiune absolut noua ca ne tragem din cameleoni! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, trebuie sa te gandesti ca Adam si Eva au stat de vorba cu Dumnezeu in Rai. Crezi tu ca o fiinta ca Adam, care a vorbit cu Dumnezeu, mai poate sa se culce ca un animal cu orice gaseste in cale?
Parintii nostri, Adam si Eva, au avut darul de a se bucrura de trairi duhovnicesti de nespus in Rai (asa cum spune SF. Ap. Pavel despre urcarea la cer) si sigur n-aveau o minte atat de redusa incat sa se impreuneze cu maimutele sau variantele lor "evoluate". |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca este mai plauzibila. Ia mai gindeste-te!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gindeste-te putin. Ar trebui facut un film pe tema asta dramatica si cumplita al exilatului Adam pe pamint. Minte evoluata zici? Atunci cum de multi ciobani o fac cu mioarele lor, si vorba aceea ei sunt cu mult mai evoluati intelectual ca Adam...care practic era ca o leguma cind a aterizat AICI. Bine ca a trait mult si l-a tinut Dumnezeu sanatos(din ce se spune) deoarece altfel nu ar fi putut sa se adapteze si ar fi fost MINCAT DE VIU! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Iar despre "aterizarea" lui Adam aici, eu n-am citit prin scripturi...poate avem editii cu autori diferiti :) . Vezi tu, daca incerci sa faci un amestec intre ideile SF si marturiile din scriptura, este foarte posibil sa deviezi foarte mult de la adevar si sa ajungi sa vezi lucrurile in forma marturisita de tine. Nu spun ca eu detin adevarul si ca tu aberezi, dar cred ca marturia sfintilor este graitoare in acest sens si ca este de necontestat faptul ca omul se ridica duhovniceste in mod deosebit atunci cand vorbeste cu Dumnezeu (asa cum a facut si Adam) si ca pentru nimic in lume n-ar putea sa "cada cu animalele" dupa asa o traire. Marturie despre cele spuse de mine gasesti in toata scriptura si la toti sfintii parinti care vorbesc despre lumina nespusa de care se bucura cei care se invrednicesc de vorbirea cu Dumnezeu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adam si Eva | calatorul | Generalitati | 13 | 02.01.2013 00:18:39 |
Adam si Eva... | Thor01 | Generalitati | 286 | 03.08.2011 09:47:12 |
Caderea lui Adam si Eva | Danut7 | Generalitati | 102 | 02.03.2011 20:57:25 |
Adam | Mihai-g | Din Vechiul Testament | 78 | 08.07.2008 14:21:06 |
|