![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu vreau sa se simta nimeni jignit, mai ales nimeni din cei cu bune intentii... dar nu simtiti ca acest thread este o rusine si ar trebui sters?
Nu gasesc nimic util (nici vorba de ceva inaltator) in aceste discutii. Multe postari sunt insultatoare la adresa credintei ortodoxe (si sub limita stupizeniei!) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Rasele dupa ce zice parintele Sofronie Saharov au fost create la Turnul Babel unde au fost create si limbile.
Asta a fost o diversificare a creatiei facuta de preabunul Dumnezeu. Daca e sa respecti in inteles destul de strict ce scrie in Sfanta Scriptura toti suntem urmasi ai lui Noe,care a fost om bineplacut lui Dumnezeu. Eu nu cred absurditatile rasistilor inselati de draci care zic de rasa alba (caucaziana sau cum i-or zice ) ca e superioara. Ba mai mult rasismul din cate se pare s-a si condamnat la un Sfant Sinod panortodox putin inainte de 1900. Dumnezeu continua lucrarea in creatie si asa avem atatea neamuri de oameni si niciun neam nu e inferior. Daca ar fi fost numai albi ar fi fost monotona creatia cum s-ar fi vazut nesfarsirea lui Dumnezeu in creatie macar asa un pic?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar rasele fratele meu? ! ! !...oare cum vedea parintele ca s-a putut schimba pe loc rasa unui om? Amestecurile de rase da, iar le inteleg iar NAmerica e plina de exemple insa de la alb cu buze subtiri sa te transformi in negru buzat sau chinez cu ochii mici..este drum lung, nu crezi? Tu Anna 21 ce crezi, sau mai bine zis ce-ti mai imaginezi peste nivelul stupizeniei? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adam si Eva | calatorul | Generalitati | 13 | 02.01.2013 00:18:39 |
Adam si Eva... | Thor01 | Generalitati | 286 | 03.08.2011 09:47:12 |
Caderea lui Adam si Eva | Danut7 | Generalitati | 102 | 02.03.2011 20:57:25 |
Adam | Mihai-g | Din Vechiul Testament | 78 | 08.07.2008 14:21:06 |