Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa
@andreicozia Eu personal n-am fost in spatiu sa vad cu ochii mei ca pamantul chiar e rotund/sferic/bombat la ecuator, turtit la poli. E ca si cum m-ai intreba daca cred ca exista planeta marte. Pai nu stiu, ca n-am vazut-o cu ochii mei. Despre zburatorii in spatiu iar n-am cum sa bag mana-n foc, pt ca nu stiu. Sunt si atei care nu cred ca oamenii chiar au zburat in spatiu...
Tot ce pot sa spun e ca la scoala asa ne zice. Daca chiar e adevarat sau nu nu am de unde sa stiu.
Daca ma intrebi ce culoare are iarba iti pot raspunde, pt ca am vazut. Daca pamantul e rotund sau nu sau daca au zburat oameni in spatiu pot sa-ti spun doar ca "vorbeste lumea ca asa ar fi".
|
DA crestinoOrtodoxa, inteleg pragmatismul tau. Foarte curios si de-a dreptul paradoxal este insa faptul ca esti asa de sceptica cu evenimente la care nu ai participat insa cind vine vorba de LIPSA PREZENTEI TALE la minunile descrise in scripturi sau din Traditie pentru care chiar ca nu exista nici un izvor istoric NEUTRU, juri ca este adevarat.
Oare cum vine treaba asta.
Scuza-ma dar acest fenonem psihic seamana cu o manifestare de dezechilibru bipolar.