Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.09.2010, 17:33:13
ionutpopa ionutpopa is offline
Banned

Data înregistrării: 31.08.2010
Implicit

Sa mai adaug ca eu de la un musulman adevarat am invatat foarte multe si de la un crestin pana acuma nu am invatat atatea pentru ca nu am nici un model crestin dar ma bucur ca l-am intalnit pe acest tanar care efectiv m-a impresionat prin supunerea lui fata de Allah.

Cand i-am zic ca de ce nu se face ortodox, ca asta e dreapta credinta ceea ce asa si este, sa devina preot, Dumnezeu il iubeste mult poate ca asa vrea mi-a zis ca mai bine moare decat sa se faca preot crestin cand l-am intrebat ca de ce mi-a zis: "they have no morals", adica nu au nici o moralitate acesti oameni, ei fac adulter, inseala, mint, eu il iubesc pe Iisus - Isa, mai mult decat un preot din acesta. cu toate ca nu toti preotii sunt asa dar daca unul din asta nu vede desavrasirea intr-un om nu poate fi convertit efectiv, deci numai daca vede duhovnici iscusiti.

Pt. mine un musulman mi-a fost model si m-am simtit un crestin penibil si jalnic in comparatie cu el si dupa n discutii pe teme religioase si argumentand religiile ore in sir, m-am ambitionat si m-am apropiat de teologie si am inceput sa ma gandesc la Dumnezeu in fiecare zi si sa ma iau la intrecere cu el in privinta rugaciunii desi el avea un exercitiu la varsta lui pe care va asigur ca un preot nu il are, va asigur de asta, nu se roaga atata cat acest om.

Aceasta persoana m-a impresionat mult si a ramas in sufletul meu ca prieten si m-a facut sa admir lumea araba si religia islamica si nu ma iau dupa toate prostiile prezentate la Tv si toate prejudecatile.

In plus, cazurile extreme nu sunt cele sunnite ci cele siite, gen Iran si emiratele dar sunt tari in care nu exista aceasta stare de teroare, tari care sunt mai democratice.

In plus, va rog sa va uitati la daruirea acestui om: Raed Arafat, arab si care a facut de n ori mai multe decat multi guvernanti.

In plus, medicul care m-a ajutat sa vin pe lume este un arab, pe langa asta, mereu am intalnit arabi deosebiti si care te respecta si admira cand esti serios, cand o femeie nu se imbraca cu maneci scurte, tate la vedere, pantaloni mulati, etc.

Cand te imbraci asa, fac misto de tine, te iau efectiv ca neserioasa, la fel cum fac si teologii nostri romani, tot asa cand vad o fata imbracata asa, o judeca si nu o respecta, deci este ceva uman, ceva general.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Istorie a islamului si Coranului Petruta2 Religia Islamica 0 24.05.2007 01:43:36