Citat:
În prealabil postat de anamaria.lupu
deja am grija sa nu fie trecut de miezul noptii (multumesc pt grija) ,si spre fericirea mea ,prietenul meu respecta si el aceste reguli ,deci nu aveti decat sa radeti,dar aceste reguli sunt respectate cat de cat de unii.......in fine sunt o pacatoasa oricum!
Pana la urma fiecare sa isi traiasca viata cum doreste,dar vai si amar de cel care aude cum trebuie sa o traiasca si nu o face.Asa cum cel care aude de Dumnezeu si ar trebui sa creada in El,Il reneaga!
cred ca oamenii ignoranti traiesc mai linistiti decat cei care stiu si se zbat ca pestele pe uscat sa respecte niste reguli si nu le prea iese.Deci e mai usor sa spui "nu trebuie sa facem ce scrie in cartile Sfintilor PArinti,ca nu cred in ele" .
De aceea ei stau de-a dreapta Tatalui,si noi nu.
prin pacatuirea asta continua mi se pare ca ne lepadam de Dumnezeu.....cat ne va mai rabda?
Toate cele bune!Doamne ajuta!
|
Sa-mi fie cu iertare dar nu inteleg un lucru: esti necasatorita si ai un prieten (cu care se pare ca esti intima) si dai sfaturi si-i judeci pe cei casatoriti.
Daca lucrurile stau asa, te contrazici draga mea. Nu vreau sa te judec si nu spun mai mult, dar cred ca mai intai trebuie sa vedem barna din ochii nostri, si apoi paiul din ochiul aproapelui.
Din pacate la teorie toti suntem buni, practica ne omoara.
Imi cer scuze daca am inteles gresit!
Dumnezeu sa aiba grija de noi toti si sa ne ierte!