Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.09.2010, 23:17:10
Nicole_Alma's Avatar
Nicole_Alma Nicole_Alma is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.07.2010
Locație: Norvegia, dar romanca in suflet
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anamaria.lupu Vezi mesajul
deja am grija sa nu fie trecut de miezul noptii (multumesc pt grija) ,si spre fericirea mea ,prietenul meu respecta si el aceste reguli ,deci nu aveti decat sa radeti,dar aceste reguli sunt respectate cat de cat de unii.......in fine sunt o pacatoasa oricum!
Pana la urma fiecare sa isi traiasca viata cum doreste,dar vai si amar de cel care aude cum trebuie sa o traiasca si nu o face.Asa cum cel care aude de Dumnezeu si ar trebui sa creada in El,Il reneaga!
cred ca oamenii ignoranti traiesc mai linistiti decat cei care stiu si se zbat ca pestele pe uscat sa respecte niste reguli si nu le prea iese.Deci e mai usor sa spui "nu trebuie sa facem ce scrie in cartile Sfintilor PArinti,ca nu cred in ele" .
De aceea ei stau de-a dreapta Tatalui,si noi nu.
prin pacatuirea asta continua mi se pare ca ne lepadam de Dumnezeu.....cat ne va mai rabda?
Toate cele bune!Doamne ajuta!
Sa-mi fie cu iertare dar nu inteleg un lucru: esti necasatorita si ai un prieten (cu care se pare ca esti intima) si dai sfaturi si-i judeci pe cei casatoriti.
Daca lucrurile stau asa, te contrazici draga mea. Nu vreau sa te judec si nu spun mai mult, dar cred ca mai intai trebuie sa vedem barna din ochii nostri, si apoi paiul din ochiul aproapelui.

Din pacate la teorie toti suntem buni, practica ne omoara.

Imi cer scuze daca am inteles gresit!
Dumnezeu sa aiba grija de noi toti si sa ne ierte!
Vechi 13.09.2010, 21:14:00
anamaria.lupu anamaria.lupu is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nicole_Alma Vezi mesajul
Sa-mi fie cu iertare dar nu inteleg un lucru: esti necasatorita si ai un prieten (cu care se pare ca esti intima) si dai sfaturi si-i judeci pe cei casatoriti.
Daca lucrurile stau asa, te contrazici draga mea. Nu vreau sa te judec si nu spun mai mult, dar cred ca mai intai trebuie sa vedem barna din ochii nostri, si apoi paiul din ochiul aproapelui.

Din pacate la teorie toti suntem buni, practica ne omoara.

Imi cer scuze daca am inteles gresit!
Dumnezeu sa aiba grija de noi toti si sa ne ierte!
he he ma asteptam sa se arunce cateva pietre in mine cand am rostit cu buna stiinta cuvantul "prietenul meu" .Daca citeati mai bine in mesajul meu scrie "sunt o pacatoasa....." dupa ce am mentionat de prietneul meu.Pai dragii mei nu am avut norocul sa ma casatoresc,desi mi-am dorit sa ma marit virgina,poate chiar cu un preot......dar nu a fost sa fie,asa ca traiesc in desfranare in ciuda mustrarilor de constiinta.
Inchei cu "sunt o pacatoasa"pt ca asta sunt din nefericire pt mine si nu critic,ci raspandesc invataturile pe care le stiu de la parintele Arsenie,parinte pe care l-am descoperit cu voia Sa,dupa ce pacatuisem deja destul de multe....
toate cele bune tuturor! :)
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciunile de seara haitchi Intrebari utilizatori 2 27.06.2010 20:40:33
buna seara ! tanty12 Stiri, actualitati, anunturi 6 08.12.2009 16:51:44
buna seara! georgiana_master Rugaciuni 4 31.10.2006 13:32:43