![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Să nu vă lipsiți unul de altul, decât cu bună învoială pentru un timp, ca să vă îndeletniciți cu postul și cu rugăciunea, și iarăși să fiți împreună, ca să nu vă ispitească satana, din pricina neînfrânării voastre." (1 Corinteni, 7, 5) Numai să nu exagerăm în curăție și să ne trezim cu păcate ceva mai mari. Echilibrul unei vieți conjugale creștine nu exclude raporturile intime. E vreme și pentru aceasta, eu îmi doresc să fie cât mai departe în timp (sic!). P.S. Nu există prietenie creștină cu relații intime. Aia e o invenție diavolească. Dumnezeu să ne aibă în pază!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 13.09.2010 at 01:44:21. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunile de seara | haitchi | Intrebari utilizatori | 2 | 27.06.2010 20:40:33 |
buna seara ! | tanty12 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 08.12.2009 16:51:44 |
buna seara! | georgiana_master | Rugaciuni | 4 | 31.10.2006 13:32:43 |
|