Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2010, 15:41:47
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
pentru ca vorbeati de "intelectuali" considerati ca aveti un comportament adecvat ( ma refer la relatii inter-umane, nici nu indraznesc sa vorbesc despre mediul academic)?

nu pot spune nimic despre inaintasii pe care i-ati amintit, eu respect si cinstesc preotii conform invataturii Biserici. Domnul sa ii odineasca in pace pe slujitorii sai preoti adormiti intru Hristos Iisus.

din ceea ce scriu reies foarte clar cunostintele mele atat in domeniul teologic cat si stiintific.

Singurul lucru de care te poti lega cu privire la comportamentul meu neacademic este faptul ca te-am facut prost gramada. Cateodata trebuie spuse lucrurilor pe nume. Asta e. M-ai obligat.
In ceea ce priveste cunostintele tale, mai studiaza...nimeni nu e perfect. Totul e perfectibil si mai avem de invatat multe de la "profesorul nostru de perfectiune".
Te-ai simtit lezat in toata splendoarea cunostintelor tale? Nu-i nimic. Daca te consideri suficient de destept si intelept, vei supravietui. Imi pare rau pentru tine, dar ti-ai cerut-o.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce ne-a creat Dumnezeu? Templier Knight Generalitati 6 17.03.2011 17:56:39
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. Eugen7 Teologie si Stiinta 15 09.01.2011 17:42:36
De ce Dumnezeu ne a creat? KittyNou Generalitati 186 13.09.2010 21:47:09
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge yawbaj Teologie si Stiinta 122 30.06.2010 19:07:30
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge yawbaj Teologie si Stiinta 1 23.06.2010 15:35:14