![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai spune evanghelistul Ioan - "Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu".... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare ai dreptul sa executi un regiment intreg din cauza unuia care a spus ceva necorespunzator religiei tale?...pentru a promova religia lui?...asa cum de fapt o facem si noi? |
|
|||
|
|||
![]()
Da este adevarat ca erau persecutii impotriva crestinilor in vremea cand traia Sfantul Ioan Damaschinul.
Dar nu zice pe undeva ca un crestin pe atunci s-ar fi apucat sa arda Coranul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inainte de Moise( autoritatea pe pamint) , eram EU OMUL, care oricum am primit o autoritate din partea lui Dumnezeu?( deci afirmind acestea El nu mintea) Numai ca noi suntem excroci, luam ca drept metafore NUMAI ce ne convine noua, restul luam literal :))) amuzant, nu ti se pare? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tu ai raspunsurile la toate intrebarile tale in zeci de carti si interviuri ale parintilor nu sa afli raspunsuri vrei ... vrei doar sa starnesti tulburare nu imi plac lupii in piele de oaie care zic: "noi ortodocsii ..." si apoi adauga sincretisme new-age ca si cum ar fi pareri ortodoxe... si astfel ii zapacesc pe cei aflati mai la inceput (auzi! Dumnezeirea lui Iisus este ... "acest detaliu ( care tine pur si simplu de perspectiva fiecarei religii) ") |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cind il ai pe Iisus drept soare si umbra ta are o anumita directie, cind ai un alt soare intr-un alt orizon umbra ta are o alta directie. Atit despre cauza-efect! Dupa cum sti mai mult de jumatate din viata mea am fost ateu asa ca stiu cit de important este sa ai certitudini. Certitudinea mea, este ca Iisus este Dumnezeu, iar ortodoxia este confesiunea care a pastrat cel mai bine mesajul Lui. Poti spune si tu lucru acesta? ![]() Convingerea este necesara ca sa nu te ineci, pentru ca nu poti slujii la doi Domni! Daca Iisus ar fi doar un om-proroc atunci El si ce a spus/cerut El ar fi supus greselii, cum este la fiecare; daca este Dumnezeu, lucrurile se schimba. Este Adevarul! Si acum practic. Daca un om, inclusiv sfint imi spune ca facind un lucru sau nu ma voi mintuii eu o pot spera dar nu am siguranta ca in cazul in care mi-o spune Dumnezeu. Eu devin mai bun mai drept incercind sa copiez Soarele meu. Doar fiind "lumina din lumina" poti sta linga Lumina. Daca incerci sa te asemeni umbrei, in momentul in care apare Lumina...dispari! Eu nu vreau sa dispar, intelegi!? Vindecarea daca vorbesti de cea fiziologica...nu are nici o importanta! Important este sa ai convingerea unui Iisus bun,iubitor de oameni, care adesea este de neinteles pentru mintea noastra infima de om, convingerea ca toate sint pentru mintuire! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
siteurile pe care le postezi,daca inteleg ,sunt evanghelice..sau ? foarte interesante sunt extensiile care le au in siteuri iudaice ..f interesante.. e aberant ce sustii..ca Moise este contemporan cu Iisus in koran. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai fratilor daca fratiile voastr adica Bmd,Traditie,Ionels si altii sunteti asa convinsi ca e bine sa arzi un Coran nu va impiedica nimeni sa faceti asa ceva.
Da nu stiu daca o sa gasiti vreun duhovnic renumit crestin ortodox sa va dea binecuvantare la asa ceva. Nu uitati ca Maica Domnului a inviat pe un musulman asasinat (dupa ce mai intai mijlocise pentru dansul si sotia lui,amandoi musulmani sa aibe un copil ca nu puteau sa aibe) si acela s-a convertit mai apoi la crestin ortodoxie. Si aceasta minune e bine stiuta in lumea crestin ortodoxa. Uitati aci acea minune relatata: http://blog.pustniculdigital.info/articole/175/
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 13.09.2010 at 22:50:50. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|