Citat:
În prealabil postat de bmd
Corect. Nu a cerut nimeni sa-i ucizi.Ii iubesti, f. frumos roaga-te lui Dumnezeu sa-i lumineze, tine post negru pentru ei, fa milostenii, da-ti organele spitalelor islamice dar nu-i intarii in gresala! Si daca-i islamul o gresala SI ESTE! Fa ceva sa-i luminezi. Si in incercarea asta a ta o sa avem un nou martir roman!
|
Mai frate eu am facut o gluma cu un musulman la un moment dat zicandu-i ca sunt evreu si nu mi-a facut nimic,nu mai crede tot ce citesti pe net,nu te omoara musulmanul daca ii zici de Coran ca e o carte care contine multe erori,nu te omoara daca ii zici ca tu crezi ca Dumnezeu Iisus Hristos e Dumnezeu intrupat.
Daca te duci sa ii ataci tara cu razboi e normal ca se va apara.
Citat:
Pai nici domnitorii romani nu prea aveau curajul sa o faca cum ar fi facut-o un taran? Ai uitat cum mergeau la Stambul arestati in tara lor ca sa fie executati? Ce trebuia sa faca Sf. Brincoveanu cu familia lui inafara sa accepte coranul ca carte sfinta?
|
Nu mai frate Sfantului Constantin i-a fost cerut sa se lepede de credinta crestina.
Citat:
Mai omule cine a spus ca noi nu-i lasam sau nu i-am lasat vreodata sa traiasca? Dar vremurile acelea au apus. Acum nu mai sint citiva intr-o tara ci milioane. Acum nu se mai multumesc sa traiasca intre ei sa-si pastreze traditiile, credinta lor, acum incearca sa ne-o impuna si noua. Nu crezi ca-i o diferenta? Cum spuneam in Europa sint mai multi musulmani decit cei 20 din Romania care vind braga!!!Si se zice ca desteptul invata din patania altora. Intelegi?
Tu nu cunosti chiar nici o alta limba decit romana? Da pe google sa vezi cit de biŽne o duc si de ce cozile la emigrare sint in majoritate formate din crestini sirieni!
Si cei daca vin musulmani la minastire, tu n-ai vizitat moscheia din Constanta?
|
Mai frate pai cine a mers peste musulmanii din Irak cu razboi nedrept si nu i-a lasat sa traiasca nu niste inselati de draci pe care musulmani ii considera crestini?
Unde sunt armele alea de distrugere in masa care se zicea ca sunt in Irak ca nu s-a gasit vreuna.
Cine a incercat mai frate in Europa sa impuna credinta musulmana?
Adica o musulmanca de ce nu are voie sa umble cu val pe strada in Europa?
Pe cine vatama cu ceva daca umbla cu val pe fata?
Nu e asta o incalcare a drepturilor omului ca doar nu vatama pe nimeni cu nimic facand asa ceva.
Vezi in cate tari europene le este interzis femeilor musulmance sa poarte val pe fata.
Unde sunt sunt milioane de musulmani in Europa?
In Germania?
Ca in alta parte nu sunt.
Da in Germania nu statul german i-a incurajat sa vina ca le murisera prea multi barbati in al doilea razboi mondial si le era frica sa nu piara ca natie?
Si unii turci de au venit in Germania s-au germanizat,altii nu.