![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
argumentul il gasiti in ce v-am spus sa cititi si v-as ruga sa o faceti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca trebuie un sinod ca sa va zica ce inseamna sa nu mai credeti in Iisus, no comment. Asteptati-l, dar s-ar putea sa asteptati degeaba...
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer scuze, abia acum vad postarea, probabil ca ati scris-o in timp ce raspundeam la o alta. Citesc acum linkul. Multumesc!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar dumneavoastra?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfanta Taina inseamna ca este adevarat trupul si sangele Domnului si nu un simbol! Este Sfanta Taina pentru ca nu stim modul in care lucreaza Sfantul Duh asupra darurilor de paine si vin de pe Sfantul Altar, ca sa le transforme in adevarat trupul si sangele Domnului. Doar Biserica Ortodoxa si cea Romano-catolica (nu mai intram in amanunte privind lipsa Epiclezei si folosirea painii nedospite) marturisec ca Sfanta Euharistie este impartasirea cu adevarat trupul si sangele Domnului. Luteranii se apropie oarecum... insa celelate culte protestante si neoprotestante spun ca este doar paine si vin care doar simbolizeaza trupul si sangele Domnului. Noi nu acuzam pe nimeni, doar subliniem diferentele. La noi Hristos este real la ei este simbolic. E o diferenta colosala intre real si simbolic, chiar nu vreti sa intelegeti! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
corect. subscriu la cele afirmate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre Biserica Catolica chiar vreau sa intram in amanunte si sa imi scrieti exact cum se desfasoara aceasta parte in care lipseste epicleza dupa parerea dumneavoastra, sa scrieti exact ce zic ei ca sa demonstrati prin fapte acuzatiile dumneavoastra. Last edited by adiandrea6; 18.09.2010 at 02:03:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Adevarul dumnezeiesc S-a intrupat ca prin Sine sa ne mantuiasca pe noi, cei morti ca urmare a primirii si insusirii de catre noi a ucigatoarei minciuni. Daca veti ramane in cuvantul Meu - graieste Hristos - daca veti primi invatatura Mea si veti ramane credinciosi ei, sunteti cu adevarat ucenici ai Mei. Si veti cunoaste Adevarul si Adevarul va va face liberi(Ioan 8, 31-32)". Exact asta am zis si eu mereu si mereu. Numai bine va doresc si voua, si mai ales sa cunoasteti aceasta libertate in Adevar! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|