![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se desprinde, eventual, o altă concluzie: cei doi nu erau pregătiți pentru căsătorie. Pentru ei contează foarte mult ceea ce spun ceilalți: - pentru ea, mai ales, părinții, soțul, pe locul doi; - pentru el, însă, contează atitudinea soției privind dorința acesteia de a se vedea cu părinții. Ea ar trebui să-și rezolve cordonul ombilical, iar el, atitudinea refractară față de dorințele soției și să accepte că și ea gândește, are preferințe și opinii proprii, chiar dacă uneori sunt departe de a fi cele mai potrivite, dpsv. "o viata zbuciumata si terorizata". Nu ar fi nici o astfel de viață dacă fetele nu ar fi atrase în tinerețe de toți zbuciumații și teroriștii. Nu ăștia sunt ăia cool prin școli? Nu ăștia fac impresie și toate sunt "pe spate" după ei? Care fete (băieți) agrează "tocilarii" (tocilarele)? (Cred că ați înțeles ce vreau să spun...) Citat:
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 10:34:54 |
Trebuie sa asculte sotia de sotul ei ? | zaharia_2009 | Pocainta | 108 | 12.05.2012 19:26:11 |
sotul cel neideal | VLCMirela | Nunta | 138 | 12.05.2012 12:10:57 |
ce pot face pentru sotul meu? | doinalavinia | Generalitati | 11 | 30.01.2012 21:40:47 |
Cine nu si-a inselat sotul/sotia?? | anika12 | Nunta | 94 | 26.10.2011 17:16:41 |
|