![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1) declara din start ca nu pot intelege ceva ce depaseste o anumita complexitate. 2) nu se documenteaza daca exista justificari pentru acea problema prea complexa pentru ei. 3) nu se obosesc sa gaseasca ei insisi o justificare logica pentru un organism prea complex pentru ei. 4) cred ca daca evolutionismul e fals creationismul este adevarat doar pentru ca ei nu inteleg un organism relativ simplu dar prea complex pentru ei. 5) introduc in discutie niste fantasme fara vreo legatura cu realitatea in care se simt atacati din toate partile. 6) si cireasa de pe tort, refuza sa accepte dovezile (a se citi realitatea) dupa care se mandresc (a se citi fudulesc) cu asta pe unde apuca. Ce ai scris cu atata patos nu arata decat limitarile pe care ti le recunosti si asta n-ar fi atat de rau daca n-ai sari aiurea la concluzii ilogice. Mediteaza putin asupra urmatorului argument: Evolutionismul e fals deci zeii greci exista. |
|
||||
|
||||
![]()
Zeii greci nu există căci pământul nu e o fâșie ce stă pe umerii unui om masiv pe nume Atlas, așa cum ziceau grecii antici.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
De unde stii? E un complot masonico-iudeo-homosexualo-ateisto-reptilian care falsifica probe sa credem ca Pamantul e rotund si nu e sustinut de Atlas. Trebuie sa crezi ca sa iti dai seama ca asta e adevarul.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dom'le, hai te rog eu nu fă ca vsovivi care spune că pământul e plat și că de fapt noi mergem în cerc.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu faceam ca marea majoritate a crestinilor doar stilul era vsovivivivian. Asta e esenta argumentelor crestine si inclusiv a celui prezentat in deschiderea topicului.
|
|
||||
|
||||
![]()
A sustine teoria pamantului plat este o aberatie pentru geografie, asa cum a sustine creationismul este o aberatie pentru biologie.
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Si da, vreau dovezi inainte sa cred in ceva, este ceva spontaneu, astfel as ajunge sa cred in orice. Pentru voi nu? De ce nu credeti in Alah? Citat:
Citat:
Vrei o dovada evolutionistica pe care o putem privi in timpurile noastre? Virusii gripei: fiecare an se schimb vaccinurile pentru ca acesti microbi devin din ce in ce mai resistenti la antibiotice. Citat:
Creationistii au abitudinea sa se agate cu disperare de zeul lor cand se simt atacati. Ca o falsificat probele, ca o aruncat niste scheletre asa la intamplare... ca-i planul lui si noi nu intelegem etc. Aveti un zeu cu superputeri, deci pentru voi este mult mai usor sa inventati scuze. ![]() ![]()
But I am not a slave to a God, that doesn't exist And I'm not a slave to a world, that doesn't give a sh*t Last edited by Bast-et; 20.09.2010 at 16:16:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Scotianul; 20.09.2010 at 16:36:33. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
We are skeptical of claims for the ability of random mutation and natural selection to account for the complexity of life. Asta ar trebui să te pună pe gânduri asupra motivelor pentru care oameni de știință mult mai avizați de cât tine au ales să respingă evoluționismul. Iar cu convertirea la ateism respectiv religie, trendurile pot să prezinte surprize. Și îți spun un secret: cei care trec de la ateism la credință sunt ca cei care trec de la islam la altă doctrină: nu se mai întorc niciodată. Caută să afli de ce. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Acu' ceva vreme citeam ca de fapt bacteriile nu exista pentru ca nu scrie in Biblie. Eu ce sa mai cred? Ca nu exista? Ca exista si demonstreaza ca exista un zeu (nu e deloc clar care)? Sau raman la dovezile care justifica existenta unui organism atat de complex care de fapt isi pierde misterul cand studiezi putin mai mult decat Biblia.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
O facatorie maghiara | C-tin | Stiri, actualitati, anunturi | 58 | 07.12.2013 20:08:07 |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
|