![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Probabil, de prost ce sunt! Aaa.... Stai un pic! Nu te-am corectat, bre, mi-am spus si io parerea in raport cu ce afirmai dumneata! De-aia-s prost, vezi!
Asa am zis si eu! Citat:
Iarta-ma ca "m-am bagat si eu in seama", nu am avut intentia sa-ti intrerup discursul! Am gresit! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Pr.Gheorghe daca aveti id de mess va rog dati-mi add : bunasperanta@yahoo.com.. Mi-ar placea tare mult sa vorbesc cu dvs..
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu este o discutie ca pe mess dar daca ai credinta ca poate iesi ceva bun de aici, le poti folosi! Domnul sa ne calauzeasca pasii spre tot lucrul bun si folositor sufletelor noastre! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu, iarta-ma, nu sunt "contrazicios"; ba mai mult cred, ca daca nu este atent un astfel de om (ce se contrazice) poate fi foarte usor prins de draci, care mai de care mai energici spre certuri diverse. Aici se poate ajunge la certuri de cuvinte sau la "misto-uri" sau "luari in basca" (la asta ma mai prind si eu, uneori, iertare). Sunt absolut sigur (parerea mea) ca discutiile pe aceasta tema, in acest loc si cu aceste persoane (virtuale) nu vor clarifica nimic, nimic, nicicand. Vrei sa incerci? Domnul sa te apere si sa te ajute sa scoti ceva bun! Eu zic "pas", chiar daca zici ca nu-i frumos, e de folos (pentru mine si pentru cei pe care i-as sminti cu "prostioarele mele"). Last edited by Pr.Gheorghe; 21.09.2010 at 20:05:32. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 29.07.2020 00:49:47 |
| O facatorie maghiara | C-tin | Stiri, actualitati, anunturi | 58 | 07.12.2013 21:08:07 |
| evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 04:54:06 |
| De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 13:41:07 |
|
|