Citat:
În prealabil postat de BaLLaNcE
...sincer nici nu ma mai intereseaza daca acolo e iadul sau nu, stiu doar ca trebuie sa ma schimb ca sa nu ajung acolo, oriunde ar fi, oricum ar fi...
|
Ai pus punctul pe I...asta e important de stiut si facut...bravo!!! sper sa nu ramai doar la a spune asta ci sa treci si la treaba cu tine insuti.
Citat:
În prealabil postat de BaLLaNcE
...Daca tot am intrat in subiectul asta, as mai vrea sa va pun o intrebare...
Noi ce limita avem la chefuit ? Exista o limita ? Clar nu trebuie sa intram in patima bauturii excesive sau a drogurilor samd, dar de chefuit... ?
|
Limita nu-ti face nimeni in nimic. Dumnezeu te-a creat cu libertate deplina sa alegi sa faci ce vrei si cat vrei....insa nu uita ca "Toate sunt bune dar nu toate ne sunt de folos"...
Deci tu singur esti cel care iti alegi drumul pe care vrei sa mearga viata ta si cum vrei sa mearga sau sa fie aceasta viata. Daca tie iti este de folos cheful atunci chefuieste...dar mediteaza la asta inainte de a merge la un chef: imi este de folos? cu ce ma aleg bun si cu ce ma aleg rau in urma unui chef, ce am invatat in urma acestei experiente...etc
Ca sfat eu ti-as spune sa nu uiti de DREAPTA SOCOTEALA in tot, adica un fel de intelepciune mai in termeni laici.
PS Si ai grija ca aceasta intrebare se cam bate cap in cap cu ce ai spus la inceput in aceasta postare....nu incerca sa cauti motivatii ieftine pentru a face ceva, e ca si cum te-ai ascunde dupa deget...ci fii constient de ce e bun si rau si asuma-ti responsabilitatea tuturor faptelor pe care le faci.