Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.09.2010, 23:23:41
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iliana Vezi mesajul
Imi pare rau pentru tine dar totusi din descrierea ta reiese ca nu ai facut ascultare ci ti-ai facut cam singura programul.Pacat ca nu ai rezistat pentru ca la cat de activa esti in postari,echilibrata,coerenta in exprimare cred ca ai fi ajuns undeva la conducerea unei manastiri fiind de folos multora ,incercand sa indrepti ce nu e bine.
Multumesc pentru aprecierea ta....eu nu m-am gandit niciodata unde voi ajunge daca voi ramane...adica in nici un caz nu m-am gandit ca voi ajunge pe scara administrativa mai inalta pt ca nu m-a interesat niciodata...mai repede ma gandeam la un cuvant spus de pr. Lavrentie Sovre de la Frasinei cand i-am cerut un sfat: "....acolo sa-ti putrezeasca moastele"....insa n-am rezistat sa ajung la aceasta treapta, asa cum am mai povestit.

In rest, referitor la ascultare, poate mi-ar fi placut sa fie cum spui tu...dar poate tu stii ceva ce eu nu stiu si ai dreptate....:)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cine vrea sa invete sa impleteasca matanii,serafim Sebastiana Stiri, actualitati, anunturi 26 08.04.2017 17:48:21
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. tigerAvalo9 Intamplari adevarate 4 20.12.2012 12:22:21
Cine vrea sa aiva arsa cartea pacatelor: Cartea lui Iosif tamplarul spre_rasarit Generalitati 1 29.12.2011 13:04:00
Cine vrea sa ma ajute!?! podolski_2 Generalitati 0 04.01.2010 20:38:00