Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2010, 20:56:45
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de Eliana Vezi mesajul
Sunt de acord cu tine Raoul insa ce ne ramane de facut?
Daca ne uitam la oameni care au avut ceva reactii rezolvam tot la fel de multe ca si cu petitia.
Hai sa iesim in strada. eu sunt 100% PRO. dar cine mai e cu mine? cam asa sta treaba.
Chiar am vazut acum o saptamana un batran protesta in fata Teatrului National legat cu lanturi de statuie. era SINGUR. nu stiu ce a rezolvat.
Problema e ca toti ne plangem dar in mog sigur multumindu-ne doar cu discutiile de pe forum nu schimbam situatia.
Multe s-ar rezolva si Dumnezeu ne-ar da mai mult ajutor de am iesi 100% la Sfanta Liturghie , de am intra 100% prin Biserici , la Sfintele slujbe din cursul saptamanii ! ! ! Protestele de strada , galagia , nu au nimic de a face cu Smerenia si Dreapta Socoteala ! Deci : 100% in BISERICI ( nu ocazional , la nevoie , cand "ne arde buza " , sau dupa bunul plac al leneviei noastre !
Vechi 28.09.2010, 21:30:39
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Multumim Dorina !

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Multe s-ar rezolva si Dumnezeu ne-ar da mai mult ajutor de am iesi 100% la Sfanta Liturghie , de am intra 100% prin Biserici , la Sfintele slujbe din cursul saptamanii ! ! ! Protestele de strada , galagia , nu au nimic de a face cu Smerenia si Dreapta Socoteala ! Deci : 100% in BISERICI ( nu ocazional , la nevoie , cand "ne arde buza " , sau dupa bunul plac al leneviei noastre !
Intrati si cititi la resurse ortodoxe , ce fac unii crestini , in loc sa protesteze 100% in strada ! Doamne ajuta ! ( Topicul " Nou pe site " )
Vechi 28.09.2010, 22:15:15
costis costis is offline
Member

Data înregistrării: 01.11.2006
Implicit

In prezent nu exista documente personale care sa te impiedice sa iti manifesti credinta. Cred ca atentia ar trebui sa se indrepte la ce te deviaza de la viata crestina.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari despre actele biometrice elena20 Generalitati 1247 11.01.2014 16:29:38
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30
Cat de responsabili suntem de actele noastre? victor.r Nunta 8 17.04.2008 19:12:35