Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.10.2010, 19:49:11
0rtodoxia 0rtodoxia is offline
Banned

Data înregistrării: 21.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bast-et Vezi mesajul
Uite motivul pentru care nu-mi bat eu capul.
nu crezi ca sunt adevarate, nu? crede-ma ca sunt cuvant cu cuvant! mai, aberante nu sunt astea ci aberanta este gandirea noastra care credem ca avem "stiinta" si tehnologie, batjocura de la draci asta avem.. astea sunt arvunele iadului, raiul este pacea gandurilor, abandonul in iubire.. tre sa te lasi invinsa ,sa te recunosti mica si neputincioasa si vei intelege apoi putin cate putin ca sunt adevarate toate cele spuse de biserica ortodoxa.. uite, roaga-te "Doamne daca e adevarat lumineaza-ma Tu, ca uite eu nu pot sa cred, ratiunea mea nu ma lasa! "
spune asta din inima si vei vedea.. eu te simt pe tine ca esti foarte aproape de Hristos, il iubesti enorm dar ai nevoie sa te luminezi ca sa pui inceput.. asta daca esti sincera cu tine insati si intradevar cauti ,nu faci numai "poze", cum facem multi dintre noi crestinii ..din pacate si eu citeste de ex ceva usor cum ar fi marturii din viata monahala a Cuviosului Gheron Iosif Isihastul si vei vedea acolo intalnire cu Dumnezeu, rapire a mintii explicate toate peintelesul fiecaruia si multe altele..iata linkul daca vrei:
http://www.scribd.com/doc/1083223/Gh...viata-monahala
intre timp, nu te teme, ca nu esti singura, eu iti aud strigatul ,iti cunosc deznadejdea si durerea inimii, daca vrei sa stam de vorba iti stau la dispozitie, ma rog sa iti afli linistea si sa nu ajungi sa gusti din iad asa cum am gustat eu ca sa faci pasul asta..Doamne ajuta suflet drag!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Din 24 de Vami idealist Pocainta 5 14.03.2010 21:44:22
Sunt vamile vazduhului o invatatura gnostica? scrabble Slujba inmormantarii 47 18.08.2009 17:33:20
Vamile vazduhului NiCcoleta Generalitati 35 21.02.2008 17:52:26
Vamile vazduhului BogdanF Generalitati 17 25.07.2007 17:57:58