![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-par. Serafim Rose a evitat polemica directa cu par. Puhalo -sindoul episcopal al Bisericii Ruse in afara Rusiei (din care faceau parte cei doi) a analizat din punct de vedere teologic scrierile celor doi: - invatatura vamilor vazduhului asa cum a fost prezentata de par. Serafim Rose a fost considerata in acord cu invatatura ortodoxa - cartea par. Puhalo a fost considerata gresita sursa(paranteza: citat din concluziile intalnirii sinodale, ca sa va faceti o idee de extrema in care a cazut par. Puhalo: - sinodul episcopal a cerut celor doi sa inceteze aceasta disputa teologica pagubitoare pt credinciosi.. -par. Serafim Rose s-a conformat, dar par. Puhalo nu a ascultat sfatul sinodului (!!!) si a fost caterisit (pentru neascultare, din cat am inteles eu) - par. Puhalo a trecut in Biserica Sarba... - apoi in Biserica ortodoxa a Portugaliei... - acum am citit ca a parasit si Biserica ortodoxa a Portugaliei (sau cine stie ce s-a intamplat) si a trecut la cea rusa.. ce conteaza.. - cam asta este.. nu voi citi cartea lui (pe de alta parte, exista deja minuni care sunt atribuite de catre credinciosi mijlocirii par. Serafim Rose) Last edited by anna21; 02.10.2010 at 21:13:41. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din 24 de Vami | idealist | Pocainta | 5 | 14.03.2010 21:44:22 |
Sunt vamile vazduhului o invatatura gnostica? | scrabble | Slujba inmormantarii | 47 | 18.08.2009 17:33:20 |
Vamile vazduhului | NiCcoleta | Generalitati | 35 | 21.02.2008 17:52:26 |
Vamile vazduhului | BogdanF | Generalitati | 17 | 25.07.2007 17:57:58 |
|