Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.10.2010, 08:11:48
Eliana Eliana is offline
Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Mie imi este frica de clauni ( sper sa nu radeti de mine )...efectiv mi se par periculosi parca ar fi criminali psihopati si nu imi plac nici cei care imbraca costume de mascota cum mai intalniti prin hipermarcheturi etc si frica de inaltime.

mi-e frica sa nu pateasca cei dragi ceva rau mai ales sa nu sufere fizic cum sunt amputari, pierderi de organe etc...frica asta ma ia dintr-o data in special seara cand ma bag la culcare si mi se pune un nod in gat, incep sa tremur si alte manifestari care nu apar asa de des. Oricvum asta este cea mai suparatoare fobie pe care o am.

si imi este frica sa nu mor fara ca macar sa fi incercat sa ma pocaiesc pentru pacate si sa vina Mantuitorul si sa ma lase in urma. Mi-e frica de "starea de a fi mort", mi-e frica sa nu fiu vreo secunda atunci constienta de pericolul in care ma aflu, acela de a petrece eternitatea in iad si sa nu mai pot face nimic sa schimb situatia.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care sunt conditiile pt a te calugari? Ioanna Generalitati 135 23.10.2017 22:35:07
Care sunt principiile fundamentale ? Eutifiev_EMI Despre Sfanta Scriptura 33 08.11.2009 23:44:00