Citat:
În prealabil postat de coralina
Sigur ca am auzit de acele minuni, Anna, insa si copiii crestinilor din Africa sau Asia (Pakistan, Bangladesh) mor de boli crunte care in lumea civilizata sunt demult eradicate.
Descoperirile in lumea medicala au fost facute cu voia lui Dumnezeu, nu crezi?
Dumnezeu ne-a dat doua maini si un creier pe care trebuie sa le folosim intru slava Sa, ceea ce inseamna ca ne punem stiinta (neuronii), respectiv forta fizica in slujba Domnului.
|
Daca lumea ar fi ortodoxa, acei copii din Africa si Pakistan NU ar muri pe capete.
Eu nu stiu daca am dreptate, dar ma gandesc ca moartea copiilor in Africa este urmarea indelungatei lor istorii de idolatrie, vrajitorie, voodooo etc.. Copilul moare nevinovat. Un adult, in schimb, moare dupa o viata idolatra, in general. Cred ca toata acea suferinta incredibila din Africa are un scop in usurarea pacatelor lor.. Nu stiu in ce fel, Dumnezeu stie.. dar n
u pot crede ca oamenii aceia sufera degeaba. India, Pakistan.. la fel, cred eu. Poate gresesc, dar daca ei sufera si noi ducem viata confortabila si ii dam de lucru coafezei pt sustinerea economiei.. sa nu ne gandim ca noi vom fi judecati cu aceeasi masura cu cei din Africa! Vom fi judecati mult mai aspru.