Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.10.2010, 16:42:20
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
Aceste cuvinte însă nu se găsesc nicăieri în Sfânta Scriptură sau în scrierile Sfinților Părinți și ale teologilor ortodocși. Dimpotrivă, suntem chemați să cercetăm[160], dar nu oricum, ci cu ochiul minții treaz, .
Normal ca nu scrie nicaieri in scripturi ca doar nu au fost naivi cei care au le-au scris...aici Eugenus, vorbim despre evrei, tata, specie umana care AU INVENTAT "desteptaciunea", cei mai smecheri si manipulativi oameni de pe pamint DIN TOATE TIMPURILE. Evreii au "luat" premiul Nobel pentru smecherie :)))) in caz ca nu stiai :))!!!

Bun, deci cercetam cu "ochiul mintii treaz"..desi ar trebui sa-mi definesti ce intelegi prin aceasta trezvie, deoarece in religii, multe sintagme si cuvinte sunt complet denaturate si au alt inteles "misterios"

Unde sunt relatarile bine documentate din lumea antica, mai precis romana a minulilor savirsite in timpul vietii lui Hristos?
Majoritatea minunilor au avut loc in mijlocul stapinirii romane, ...unde sunt relatarile lor documentate despre invieri din morti ale celor sin scripturi?..romanii fiind la ora aceea cei mai civilizati din lume si unde comunicarea stirilor se facea extrem de eficient?
Asta asa ca un mic exemplu...nu am de gind sa mai continui :)
Doamne Ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? cosmotech Generalitati 6 16.10.2011 19:25:44
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? joshoo Generalitati 8 03.11.2010 13:02:11
Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? annajanette Generalitati 27 28.06.2010 14:03:42
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? gpalama Secte si culte 23 31.05.2010 22:07:54
FIUL, sau UNUL din fii lui Dumnezeu andreicozia Din Noul Testament 17 23.02.2010 22:25:31