Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.10.2010, 00:42:46
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Ne putem mantui si fara Klaus,desigur,eu doar semnalez judecatile sumare si cu lipsa de valoare.Fara sa intelegi o anumita traire si o anumita lupta a cuiva pentru Hristos,inseamna un minus .
Adevarul este ca in conferintele lui ,Klaus nu stiu cat a fost de inteles,mai ales ca trebuia facuta si traducerea.Cartea care il defineste este Doua milioane de km in cautarea Adevarului.
Cine vrea sa citeasca bine,cine nu sa stea pe forumuri,asa poate crede ca se foloseste mai mult.
Vechi 10.10.2010, 00:46:54
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Am mai spus,cand intru in manastire la librarie sunt atatea carti... printre care si cea a lui Klaus,am vazut-o. Dar sincer le prefer pe celelalte,e imposibil din atatea sute sa nu gasim un sfant parinte macar,care sa fie mai important de citit decat acea carte

Doamne-ajuta!
Vechi 10.10.2010, 00:52:01
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Am mai spus,cand intru in manastire la librarie sunt atatea carti... printre care si cea a lui Klaus,am vazut-o. Dar sincer le prefer pe celelalte,e imposibil din atatea sute sa nu gasim un sfant parinte macar,care sa fie mai important de citit decat acea carte

Doamne-ajuta!
Una e sa le preferi pe celelalte carti,lucru care il inteleg,si alta sa emiti judecati fara sa citesti!
Vechi 10.10.2010, 01:08:18
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Am spus foarte clar ca nu judec,nu-mi mai rastalmacii cuvintele. Era doar o parere. Am spus ca poate sa fie si sfant,eu insa n-am de unde sa stiu,nu am nicio certitudine. Pe cand tu si altii sunteti siguri de ceea ce afirmati... desi nu stiu de unde. Raman cu ceea ce prefer,e mai bine si mai sigur pt. drumul meu spre mantuire.
Vechi 10.10.2010, 01:14:40
Banned

Implicit

Citat:
Am spus foarte clar ca nu judec,nu-mi mai rastalmacii cuvintele. Era doar o parere. Am spus ca poate sa fie si sfant,eu insa n-am de unde sa stiu,nu am nicio certitudine. Pe cand tu si altii sunteti siguri de ceea ce afirmati... desi nu stiu de unde. Raman cu ceea ce prefer,e mai bine si mai sigur pt. drumul meu spre mantuire.
Nimeni nu l-a facu sfant decat atacatorii lui,eu nu am spus ca este sfant sau se aseamana cu un avva,ci doar ca are o traire autentica..Nu stiu daca intelegi aceste cuvinte simple.
Si nici nu am spus ca depinde foarte mult esential drumul nostru de mantuire de el.Si eu citesc cartile care probabil le citesti si tu.Si nu am spus ca drumul tau spre mantuire e gresit.Ci ca faci doar o eroare de judecata,de apreciere,atat si nimic mai mult.
Vechi 10.10.2010, 01:23:01
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Deci ne-am lamurit pana la urma Lasa ca judecata e la Dumnezeu,nu la oameni,nu sunt eu in masura sa arunc cu pietre. Era doar o parere si ceea ce auzisem de la parinti. Mai departe,stie Dumnezeu.

Doamne-ajuta!
Vechi 10.10.2010, 01:29:19
Banned

Implicit

Citat:
Deci ne-am lamurit pana la urma Lasa ca judecata e la Dumnezeu,nu la oameni,nu sunt eu in masura sa arunc cu pietre. Era doar o parere si ceea ce auzisem de la parinti. Mai departe,stie Dumnezeu.

Doamne-ajuta!

Ce mai conteaza parerile bune ale altora,din care amintesc cele ale lui Rafail Noica si a parintelui Sofronie! Mai spun faptul ca are duhovnic la manastirea Essex(probabil o manastire ecumenista) .Ce mai conteaza lucrurile astea fata de parerea ta ,plus ceea ce ai mai auzit si de la parinti!
Vechi 10.10.2010, 16:42:23
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Klaus Kenneth a fost pe la Sfanta Manastire Lainici si nimeni pe acolo nu i-a zis mascarici sau mai stiu eu cum.
http://www.agnos.ro/blog/2010/05/20/...nici-mai-2010/
Ba ca a mai fost lasat sa si predice acolo.
Acum fiecare cu parerea lui.
Mie Klaus Kenneth imi place pentru ca a demascat catolicismul.
Vedeti ce zice Klaus Kenneth undeva:
"În acel grup, erau și preoți catolici, pe care i-aș numi „teologi” pentru că studiau sau studiaseră teologia. Erau, într-adevăr, preoți, dar erau așa niște fețe de bebeluși desăvârșite, încât nu le-aș da nici pisica mea să aibă grijă de ea!… Sunt oameni fără niciun pic de experiență, care sunt trimiși să aibă grijă de sufletele credincioșilor."
( :)) )
Fara pacat si slabiciuni nu e niciun om.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
VAI VAI CE AM AUZIT emanuel2007 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 212 18.10.2008 22:28:55
Am auzit de un film fain! fratia Stiri, actualitati, anunturi 4 07.08.2008 20:21:45
Ati auzit de ... eternetyz Stiri, actualitati, anunturi 5 28.02.2007 16:25:06