![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
au fost multe situatii in care am fost de acord (mai ales in cele ce priveste stiinta). inteleg ca forumul nu este pe masura asteptarilor dumneavostra. aici nu sunt discutii la un nivel "academic"... uneori nivelul este cel al "primatelor" (amenintari, injuraturi, "lovituri" verbale). din nefericire multi intra doar "ca sa se certe"... altii sub masca "ortodoxiei" posteaza fel si fel de invataturi contrare ortodoxiei crestine... altii cauta sa contrazica ortodoxia prin toate mijlocele posibile (atacand mai ales Taina Sfintei Euharistii)... multi "ortodocsi" sunt impotriva ecumenismului dar nici macar nu stiu definitia si nici macar nu cunosc propria lor doctrina crestin ortodoxa (dupa parerea mea "miscarea ecumenica" de astazi este o utopie intrucat Hristos prin Sfintele Taine tine Biserica. Un dialog onest nu inseamna neaparat "ecumenism" ci este simplu dialog.) ... alti useri incerca sa foloseasca stiinta pentru a sustine "inexistenta si inutilitatea" lui Dumnezeu, insa cunoasterea si intelelegere lor stiintifica este la un nivel necorespunzator (privit din punct de vedere strict stiintific) etc. am aflat multe lucrui interesante prin intermendiul acestui forum. a fost stimulant intrucat m-a indeamnat sa caut argumente (teologice, stiintifice) sa aleg un mod de expunere adecvat fiecarui topic si astfel in primul rand mi s-a intarit credinta crestin ortodoxa. din nefericire userii cu postari adecvate si inteligente parasesc forumul (fie sterg contul, fie nu mai scriu). la capitolul "cunostinte si intelegere stiintifica" dumneavoastra erati userul cel mai bine pregatit. Last edited by Eugen7; 13.10.2010 at 10:19:12. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sens are Invierea? | Claudiuzara | Intrebari utilizatori | 12 | 21.04.2012 17:21:44 |
Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat | laurastifter | Generalitati | 7 | 27.07.2011 22:09:55 |
|