14.10.2010, 12:08:13
|
Member
|
|
Data înregistrării: 13.08.2010
|
|
Citat:
În prealabil postat de mihele_m
Atitudinea Biserici fata de problemele tale familiiare ? Nu stiu daca Biserica se implica ,este clar ca sprijina familiile care au probleme sociale ,dar ca voi nu va intelegeti ,nu stiu daca este de datoria biserici . Biserica va indruma la intelegere si este clar ca i-ar spune sotului daca ar merge la un Duhovnic care-i sunt atributiunile de bun parinte si sot . Dar nu-i poate impune . Aici joaca un rol foarte important simturile lui paterne . El din proprie initiativa ar trebui sa vina in sprijinul Dumneavoastra ,cu atit mai mult ca aveti 3 copilasi si al 4 -lea este pe drum Daca ar fi un tata bun si un sot iubitor ,nu sa-r duce sa joace fotbal si badmiton ,stiinduva incurcata cu atitea treburi .Servici ,casa copii . Eu cred ca ar trebuii sa-si revizuiasca singur comportamentul ,sa se puna in locul Dumneavoastra macar 2 ore si sa vedem cum sa-r descurca . Sa va dea bunul Dumnezeu multa intelepciune ,si in special sotului sa va sprijine mai mult si sa nu ,faceti sa sufere copilasii ,fiindca traumele din copilarie se rasfring asupra lor cind vor fi adulti ,si mereu o sa va reproseze ca le-ati dis. trus copilaria . Dumnezeu sa va ajute si sa va aduca la pace si intelegere .
|
Multumesc pentru ce ati scris, e foarte frumos. Dar nu era vorba despre mine in ceea ce am postat. Eu doar povesteam...
|