Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Despre Vecernie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2010, 18:15:58
Elesya Elesya is offline
Banned

Data înregistrării: 08.10.2010
Locație: intre doua nemuriri
Religia: Ortodox
Implicit Nota-pt s-a dat alta turnura postarii mele INITIALE

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Normal ca un musulman sa se poarte frumos cu o romanca, ii pupa si picioarele, scuzati expresia. Musulmanii sunt disperati, desi nu recunosc, sa traiasca intr-o tara linistita ca Romania.

O sotie romanca, e viza lor pt Europa!!!! Barbatii musulmani, mereu au textul preg, ca ei isi iubesc sotia, ca e cununa lor, ca o respecta, etc, deja ma ia cu tremurat!

Era cat pe ce sa fac si io un astfel de pas, cand in al XI-lea ceas, am spus din toata inima in sf, biserica:''Tata faca-Se voia Ta! Si alege tu Tata pentru mine!'' Si a ales Tatal, acel barbat a dat inapoi, io m-am pricopsit cu o rana la picioare, de am stat o sapt in pat, efectiv n-am putut sa mai pasesc.

Si a ales Tatal pentru mine, si ii multumesc din tot sufletul meu Fecioarei, care m-a ajutat si nu m-a lasat, acum sunt casatorita cu un roman, avand binecuvintarea duhovnicului.
NOTA...RECITITI ATENT : n-am scris ca e o fericire sa fii casatorit cu un musulman...am scris CLAR ca stiu cazuri in care arabi dintre care unul botezat catolic , au mariaje fericite aici la noi....ATAT a fost toata ideea si nici gand sa pledez pt asa ceva...insa am vrut sa arat ca exista si exceptii...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox Shalom Nunta 37 06.12.2012 13:34:40
casatoria ortodoxa- musulman simona_fidela Nunta 4 15.05.2012 20:01:17
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 01:22:44
eu crestina el musulman Carine Generalitati 60 03.08.2010 22:06:28
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? dreamhappy Religia Islamica 40 11.01.2010 11:00:14