Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2010, 15:34:17
Preotul tau Preotul tau is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Biserica Ortodoxa are rol fundamental in mantuirea conducatorilor statului, deoarece si ei, la randul lor, sunt crestini ortodocsi.
Reply With Quote
Vechi 23.10.2010, 15:45:07
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Preotul tau Vezi mesajul
Biserica Ortodoxa are rol fundamental in mantuirea conducatorilor statului, deoarece si ei, la randul lor, sunt crestini ortodocsi.
Unui popor, Dumnezeu ii trimite conducatorii pe care ii merita.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 23.10.2010, 15:53:30
Pr. Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
Despre acest user, asa cum imi "soptea" cineva drag mie, se pare ca este cineva frustrat ce a mai postat pe aici. Oricum, nefiind preot, nickname-ul ales pare tendentios!

P.S.
Preotii sunt ai lui Hristos!
Reply With Quote
Vechi 23.10.2010, 18:06:49
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr. Gheorghe Vezi mesajul
Despre acest user, asa cum imi "soptea" cineva drag mie, se pare ca este cineva frustrat ce a mai postat pe aici. Oricum, nefiind preot, nickname-ul ales pare tendentios!

P.S.
Preotii sunt ai lui Hristos!
a fost o greseala de moment, atunci cand l-am ales, intr-adevar a am facut o prostie colosala, dar am sa-l rog pe admin sa imi schimbe nickname-ul, sper sa gasesc cum sa-i scriu.
Reply With Quote
Vechi 23.10.2010, 18:12:28
Pr. Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
a fost o greseala de moment, atunci cand l-am ales, intr-adevar a am facut o prostie colosala, dar am sa-l rog pe admin sa imi schimbe nickname-ul, sper sa gasesc cum sa-i scriu.
Iarta-ma, te rog, de ti-am creat impresia ca ar fi o "greseala colosala"! Nici nu cred ca este o greseala, macar! Stai pe pace ca nu se tulbura nimeni din cauza acestui lucru.

Nu cred ca se poate schimba un nickname! Poti solicita adminului, aici pe acest topic chiar, sa-ti stearga acest cont si apoi, sa-ti faci un altul cu ce nume de user doresti.

P.S. Poti sa-ti mai faci un cont, chiar daca acesta ("Preotul tau") inca nu a fost sters!

Last edited by Pr. Gheorghe; 23.10.2010 at 18:15:40.
Reply With Quote
Vechi 23.10.2010, 18:58:04
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr. Gheorghe Vezi mesajul

P.S. Poti sa-ti mai faci un cont, chiar daca acesta ("Preotul tau") inca nu a fost sters!
Dar se poate face un alt cont? cum? nu apare ca si clona?
Puneti-mi si mie o vorba buna pe langa domnul administrator, sa fie mai intelegator cu mine si poate nu o sa-mi stearga contul, am totusi 8 mesaje scrise. Adica sa-mi schimbe nick-ul lasand mesajele. De ce sa nu se poata? Orice se poate, cu putina bunavointa...
Reply With Quote
Vechi 23.10.2010, 19:04:43
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Puneti-mi si mie o vorba buna pe langa domnul administrator, sa fie mai intelegator cu mine si poate nu o sa-mi stearga contul, am totusi 8 mesaje scrise. Adica sa-mi schimbe nick-ul lasand mesajele. De ce sa nu se poata? Orice se poate, cu putina bunavointa...
Termina cu circul asta...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 23.10.2010, 20:46:20
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Da, se poate si acest lucru. Poti adresa aceasta rugaminte adminului, trimitandu-i un mesaj privat catre "admin".
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
E prin Bucuresti vreo biserica cu moaste ale Sfantului Mc. Pantelimon? crestinOrtodoxa Intrebari utilizatori 12 21.08.2011 15:53:15
Cum ar trebui sa mergem la Sfanta Biserica! alecsandru Tinuta in Biserica 35 26.07.2009 01:57:02
Sunt la capatul puterilor ana_theea Vrajitoria 29 29.06.2008 22:44:49