Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.10.2010, 18:55:14
dancapitan65 dancapitan65 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.10.2010
Implicit Inca un raspuns

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Dar in toata povestea aceasta ai vorbit despre tine si despre ea. Dar copiii? La ei te-ai gandit? Ce spun ei despre mama lor? Sa nu ne lasam orbiti de egoism!Intai copiii!!!
Copiii sunt si vor fi mereu pe primul loc in sufletul meu, si ea stie asta, i-am spus de la inceput si a acceptat acest lucru. Fac tot ce pot pentru ei, material si afectiv, in limitele de timp stabilite de instanta. Atunci cand mi se va cere, voi face mai mult, in masura posibilitatilor omenesti. Relatia mea nu afecteaza si nici nu va afecta relatiile cu copiii. Daca iubesc o femeie, inseamna ca sunt egoist? Dragostea mea pentru ei este si va fi aceeasi cat voi trai, indiferent ce se va intampla. Timpul afectat ei nu imi scurteaza timpul petrecut cu copiii, l-a scurtat destul instanta. De asta nu am vorbit de copii, pentru ca relatiile mele cu ei sunt aceleasi si asa vor fi mereu, indiferent daca acum stau cu mama lor. Eu fac tot posibilul ca sa simta ca mai au tata. Eu am divortat numai de fosta sotie, nu de intreaga familie. Cand sunt la mine, imi vorbesc putin de mama, si nici eu nu vreau sa fiu foarte insistent, ii las pe ei sa spune atat cat vor si simt ca trebuie sa spuna.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intindeti o mana de ajutor daca puteti maria32 Umanitare 39 19.05.2011 13:32:15
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu addavv Stiri, actualitati, anunturi 1 13.04.2011 12:47:46
Va rog sa-mi dati o mana de ajutor dragonia Maslul 24 16.08.2010 14:25:17
un sfat bun ,un ajutor pe masura nutzy Generalitati 38 19.02.2009 22:56:40