![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
nu de ce a postat radu 32 sau de ce a zis andreicozia si doctor faustus ci de situatia in sine .Eu spun doar atat :Spune Mantuitorul in Sfanta Evanghelie Sa nu stie stanga ce face dreapta si nu as vrea sa mai continuui cu ce spun Sfintii parinti .Daca acest lucru nu va face pe viitor sa deveniti autosuficienti mergeti inaine pe acest drum poate se dovedeste folositor .Sper sa nu va suparati departe de mine ideea de a va ironiza
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
in acesto ocean de pizma, ura si indiferenta care este romania acuma,garnisita cu mult dezinteres si lehamite, mai exista si insule de lucruri bune !
mai oamnei buni,(si ma adresez aici uritorilor faptelor bune ! ),voi nu vedeti ca intr-o lume dominata de stirile de la ora 5, adicatelea de aproapele care vrea,moare de dor sa vada ,nu binele aproapelui sau ,ci raul,cat mai raul aluilalt, ca sa se ridice el ca un vampir pe urma psihologic si moral, deci in aceasta lume, dati-mi voie sa fiu flamand dupa exemple bune, fapte bune, oameni buni, oameni care isi marturisesc experientelel lor personale pozitive sau mai putin,dar oricum omenesti si traite,,,nu vorbe ce frumos din coada au sa sune ! avem nevoie de exemple bune, de lucruri bune ! sau voi considerati ca e o inflatie de asa ceva prin mass-media ?! si ca recomandare, pt rusinosii de fapte bune, mai oamnei daca voi va jenati asa de tare sa ziceti ce fapte ati facut voi,apai atuncea ia ziceti faptele bune ce vi le-au facut altii voua ! aici sa va vad ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt mindru si fericit ca mai exista asemenea minti cu adevarat luminate de Dumnezeu! ! ! Bravo! |
|
|
||||
|
||||
|
Faptele pe care le-am realizat cu mai multă ușurință și cu ceva mai puțină mândrie au fost cele făcute împreună cu alți creștini (măcar cu încă o persoană), mai ales cele pentru care am avut binecuvântarea unui preot.
De exemplu pregătirea pentru hram a unei biserici, vizite la un azil, la spital, sau la casele unor oameni nevoiași. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
va urez sa aveti noroc de la Dumnezeu si sanatate ! si dvs sunteti un crestin autentic ! |
|
|
|||
|
|||
|
Acest topic este foarte bun,insa am vrut sa citesc cateva fapte bune facute de voi si nu am vazut decat doua scrise ,parca.Probabil din smerenie,cei care au facut fapte bune nu scriu.
Eu personal nu prea imi amintesc sa fi facut vreo fapta buna.Ma amagesc cu faptul ca daca merg la Liturghie,tin posturile,incerc sa am rabdare fata de necazuri,sa fiu calm in situatii dificile,sa nu deznadajduiesc,am cateva fapte placute in fata lui Dumnezeu. Insa raportat la semenii mei,am facut mai multe fapte rele decat bune,pana acum. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Practica Liturgica | anonimos92 | Preotul | 4 | 14.10.2012 23:47:56 |
| Rugaciune si practica | AGabriela | Generalitati | 10 | 23.07.2012 14:22:41 |
| exorcismul se mai practica? | indiranikos | Exorcismul | 19 | 27.10.2010 23:29:23 |
| Se mai practica zeciuiala? | potoceanc | Generalitati | 2 | 07.10.2009 12:19:08 |
| Intrebari de teologie practica | belciuge | Generalitati | 19 | 29.05.2008 09:04:22 |
|
|