![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca evangheliile se comleteaza si nu se comtrazic. Daca un evanghelist a scris o parte, celalalt a descris mai detaliat ce s-a intamplat. Poate ca la inceput amandoi au batjocorit pe Domnul Iisus doar ca unul si-a venit in fire si a crezut. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru doctor_faustus.
Deci credeti ca Biblia se contrazice? Sau doar cautati o explicatie? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu domnule vroiam doar să îi fac pe sectari să își mai vadă lungul nasului și să o lase mai moale cu fanatismul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se tot chinuie de cateva luni sa argumenteze, dar nu prea reuseste. Observand el ca protestantii tot citeaza din Biblie, s-a gandit sa scoata pe masa un argument salvator: " - In mod clar Biblia se contrazice pe sine insasi."Dar eu parca am mai auzit acesta afirmatie candva. La cine oare? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si pe ce motiv ironizezi tu...Findca neoprotestantii vorbesc mereu despre Domnul Iisus, citeaza Biblia, spun amin si aleluia. Pai vrei mai bine sa vorbeasca toate spurcaciunile lumii care ii inconjoara? Daca vorbesc din Cuvantul lui Dumnezeu, daca vorbesc despre Domnul Iisus, bravo lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invitatie m.a.i : Cartea electronica de identitate in dezbatere publica | tot-Laurentiu | Generalitati | 40 | 04.07.2013 12:45:37 |
Baptisti | elena_si | Secte si culte | 15 | 01.09.2010 21:28:04 |
Menora evreiasca doborata la Chisinau de ortodocsi | luchian | Generalitati | 122 | 15.03.2010 11:56:02 |
|