![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica e formata din oameni care au fost schimbati de Dumnezeu. Tu nu cunosti puterea lui Dumnezeu si de aceea vorbesti in dodii. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă eu cunosc sau nu puterea lui Dumnezeu te asigur că nu ești în măsură să concluzionezi. Pe de altă parte cultiștii/sectarii nu fac parte din Biserică, ci din cultele/sectele întemeiate de niște oameni.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ai tu de unde sti ca cei din alte culte nu fac parte din Biserica, Dumnezeu ii cunoaste pe cei care sunt ai Lui nu tu. Eu zic sa te mai gandesti la ce inseamna un om schimbat de Dumnezeu, nu prea pari sa ai nici cea mai vaga idee. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() si eu m-am amuzat mult.
|
|||
|
|||
![]()
Având în vedere că, asupra problemei atitudinii tâlharilor care au fost răstigniți alături de Hristos, există un anumit "dubiu", o anumită "dilemă", și asta pentru că atitudinea lor este prezentată diferit în evanghelii diferite, aș vrea să îi întreb pe fanaticii neoprotestanți care este adevărul: îl batjocoreau ambii tâlhari pe Iisus (Matei 27:44, Marcu 15:32), sau era doar unul care Îl batjocorea pe Iisus iar celălalt a avut o atitudine opusă primului și se mai și pocăia înaintea lui Iisus (Luca 23:39-43) ?? Ar putea să ne explice și nouă cineva dintre fanaticii neoprotestanți de ce evangheliile se contrazic, și culmea tocmai la acest moment crucial (la propriu și la figurat) pentru soarta omenirii ? O fi avut unii locuri mai în față decât alții și au auzit mai bine ce se întâmpla, sau care este totuși explicația pentru această contradicție internă a textului biblic ??
Last edited by doctor_faustus; 30.10.2010 at 19:05:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Numai sa gasesti un fanatic ca si tine sa-ti raspunda la problema. Inainte de a pune intrebari invata sa vorbesti, eventual sa spui "te rog frumos". Asta daca vrei sa fii bagat in seama. Altfel vei bate din picior de unul singur pana vei face vanatai.
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Având în vedere că, asupra problemei atitudinii tâlharilor care au fost răstigniți alături de Hristos, există un anumit "dubiu", o anumită "dilemă", și asta pentru că atitudinea lor este prezentată diferit în evanghelii diferite, aș vrea să îi întreb pe fanaticii neoprotestanți care este adevărul: îl batjocoreau ambii tâlhari pe Iisus (Matei 27:44, Marcu 15:32), sau era doar unul care Îl batjocorea pe Iisus iar celălalt a avut o atitudine opusă primului și se mai și pocăia înaintea lui Iisus (Luca 23:39-43) ?? Ar putea să ne explice și nouă cineva dintre fanaticii neoprotestanți de ce evangheliile se contrazic, și culmea tocmai la acest moment crucial (la propriu și la figurat) pentru soarta omenirii ? O fi avut unii locuri mai în față decât alții și au auzit mai bine ce se întâmpla, sau care este totuși explicația pentru această contradicție internă a textului biblic ??
|
|
|||
|
|||
![]()
Semnatura ta se foloseste ca prochimen la citirea apostolilor,in diferite slujbe,Sf.Maslu.Adevarat ca avem multe cantari inspirate din Sf.Scriprura,dar silinta si dorinta de a le cunoaste este dupa puterea si priceperea fiecaruia.Decat sa citesti mult si sa te lasi purtat de interpretari personale,care de multe ori sunt gresite(ma refer la cititul din biblie),mai bine stai cu duhul smerit in biserica ascultand ce se canta,fiind cu mintea atent la slujba.Oricum in biserica toti credinciosii se afla in comuniune si se impartasesc de har,fara a se pretinde sa cunosti biblia in amanuntit.Fiecare dupa cum poate.Important este cum duci viata si dupa ce iesi din biserica.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invitatie m.a.i : Cartea electronica de identitate in dezbatere publica | tot-Laurentiu | Generalitati | 40 | 04.07.2013 12:45:37 |
Baptisti | elena_si | Secte si culte | 15 | 01.09.2010 21:28:04 |
Menora evreiasca doborata la Chisinau de ortodocsi | luchian | Generalitati | 122 | 15.03.2010 11:56:02 |
|