![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, dar tâmpenia asta le întrece pe toate, așa nebunie eu n-am mai văzut, adică:
Au ajuns să ceară și să insiste și să vrea să impună pretenția lor, adică să oblige pe PDL și pe președinta Roberta Anastase ca ea să nu mai vie la lucru că numai atunci vin ei la cameră, și astfel au zis că din vina ei chiulesc ei, că ea fiind hoață (deși v-am demonstart mai sus cine sunt hoții în realitate și care strigă hoața) ei nu mai vor să vină la ședințele prezidate de o hoață. Dar parcă, mai înainte de legea pensiilor au fugit din sală la chiulit, atunci de ce au chiulit, sau ei cred că noi avem memorie scurtă și neglijentă? Probabil. Adică îi cer președintei nici mai mult nici mai puțin decât ca să chiulească și ea așa ca și ei și abea atunci cică se reîntorc și nu mai chiulesc și promit ei că va fi cvorum. Nu v-am zis că unii s-au internat la parlament ca la balamuc? Dar nici acolo nu le place tratamentul ci fug din spital ca să conspire prin cămările partidului, pe la grivco, pe la patriciu, pe la năstase, pe la țiriac... sau pe la vântu, că unde credeți că se distrează plănuind ot felul de grozăvii? Deci sigur Anastase a respectat regulamentul căci cvorumul se constată la începutul ședinței. Dimineața sau în sesiunea de după masă unde toți se trecuseră pe liste. Iar ei nu au respectat regulamentul căci au chiulit dar banii și i-au luat... și toate privilegiile lor plătite din bani publici. Ca în final să ceară ca președinta să fie și să facă exact ca ei, să nu mai vie la ședințe ci să prezideze vicepreședinții, adică să nu mai vină să prezideze ședințele deloc și astfel să fie o frumoasă chiulangie... păi nu suntem ca la balamuc cu astfel de pretenții? Dar e tactica lor, pe cei ce în timp devin persoane credibile și onorabile în ochii maselor, credibile, se apucă ei din pismă și le plănuiesc campanii de decredibilizare, așa cum au făcut în cazul regelui Miahi, premierului Ciorbea, Remeș, Coposu, PNȚCD, Convenția Democrată, Boc, Băsescu, Stolojan, Blaga, Berceanu, Videanu, Anastase, Udrea, Radu Moraru, Turcescu, Macovei, și toți ceilalți... e o tactică de a decredibiliza complet pe oamenii cu priză la public ca să le scadă șansele în viitoarele alegeri... deci e același interes prozelit și populist practicat pe scară largă... războiul tâmpiților ca să nu fim ateni cum fură ei tot în concubinaj cu serviciile și agenturile. Și lumea crede... că e cel mai simplu să minți și să furi căci lumea nu vede, nu știe și crede... ce declari. Deci ca să ieșim din nebunia asta, ar fi frumos un parlament de 300 de aleși din care 250 pur uninominali, membri sau nemembrii de partid dar să nu conteze criteriul politic absolut deloc ci chiar să nu se specifice apartența politică în alegeri, și să se facă în două tururi, în primul se înscrie cine vrea, iar în al doilea tur se alege primul din primii 10, fără suport politic. Celalți 50 să fie desemnați de fiecare partid politic înscris în România cu interese politice, adică de a milita pentru un curent de opinie, o viziune, un program, un proiect, dar politicul să nu mai aibe nici o pârghie spre putere, nici spre guvern căci guvernul va fi ales de cei 300 din care 250 sunt pur uninominali, și nici în justiție și nici în parlament ci președintele ar fi ales direct de popor ca șef al camerei, al paralementului și al armatei, iar Regele ar reveni pe tronul său de drept ca reprezentant al României pe plan internațional și garant al suveranității și ca simbol al Reginei România. Simplu și eficient. Și adio balamuc. Nihil sine deo. Last edited by vsovivi; 05.11.2010 at 09:12:07. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|