![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
MACAR SA TACI A C U M ! ATAT , si era mult mai intelept! ! !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i ridic in slavi poezia necrestina. E plin pamantul de arta necrestina. Cui ii foloseste? Un crestin nu ar trebui sa aiba ochi pt asa ceva. |
|
||||
|
||||
![]()
SEPARA LUCRURILE ! ! ! Nici nu s-a racit trupul unui om , si emitem judecati ! SUNTEM ATAT DE "TARI" CAND SUNTEM BINE ... , DAR VAI DE NOI CAND VOM FI CARPE , LEGUME , PRAF si CENUSA !
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l ierte!
In alta ordine de idei, Anna, daca e dupa tine, punem pe foc tot ce nu e literatura religioasa pentru ca e distrugatoare de suflet??! ![]() Nu ne vom mai lasa copiii la scoala pentru ca acolo invata fizica, matematica si chimie si asta nu-l ajuta la mantuire? Tu iti dai seama cat de grava este semnificatia celor scrise de tine? Nu poti concepe ca neuronii / creierul cu circumvolutiuni / inteligenta sunt tot daruri ale lui Dumnezeu pentru om? Daca ne-ar fi vrut debili si anosti ne-ar fi facut asa, te asigur!! Poezia lui Valeriu Gafencu este frumoasa, a lui Radu Gyr e inaltatoare iar a lui Paunescu intruneste ambele calitati in opinia mea. In afara de aspectul profund moralizator si a rimei puerile, poezia Sf. Ioan Iacob Hozevitul nu are valente lirice deosebite. Faptul ca tu ii acorzi o valoare artistica iesita din comun, tine de structura ta interioara si, evident, de preferintele tale, insa oamenii de litere n-ar vedea vreo sclipire in acest text. De ce cred oare unii ca trairea ortodoxiei inseamna distrugerea a tot ce nu se incadreaza in patul procustian al Sfintilor Parinti? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am postat-o pt ca spune ADEVARUL. Un artist poarta o responsabilitate imensa pt ceea ce scrie. Dar majoritatea nu se ridica la inaltimea acestei responsabilitati morale. |
|
|||
|
|||
![]()
Sper din tot sufletul sa gasesti raspuns la intrebarea ta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Crestineste, este normal sa te rogi pentru el, si pentru el ca dealtfel pentru toti cei ce se afla in durere, in necazuri sau in neputinta de a mai putea face ceva pentru viata lui intr-al 12-lea ceas...........
Sau, asa cum spune Daniel, si pentru toti cei ce-au murit in ziua aceasta. Pentru ca toti am fi acelasi lut fara de viata de n-ar fi fost Duhul lui Dumnezeu! Dar de aici si pana a idealiza un semen al meu care se inchina imaginii proprii din oglinda, e-o cale atat de lunga........ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Si unui boschetar cand moare , si sti asta , spui :DUMNEZEU SA-L IERTE ! ! ! ( minimum -minimorum . . . ! ! ! ).
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teodora Păunescu Tucă | Mihaela19 | Muzica Bisericeasca | 1 | 17.04.2012 23:29:02 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
Poetul din gara Sinaia | Pelerinul | Generalitati | 102 | 21.02.2011 10:59:37 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
Adrian | Adrian27 | Generalitati | 11 | 23.08.2007 14:46:07 |
|