![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In alta ordine de idei, tu stii cata scoala a avut sfantul evanghelist Ioan (care a scris o Evanghelie plina de profunzime)? Sau parintele Ilie Cleopa.. a avut oare multa scoala? Dar de intelepciunea lui nu te poti indoi. Si exemple sunt multe. Celor smeriti le lumineaza Dumnezeu mintea.. ce este intelepciunea lumeasca fata de intelepciunea la care ajung cei ce-L iubesc pe Dumnezeu? |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca in aceste trei zile pana la inmormantare e mai potrivit sa ne gandim la OMUL care a plecat la Domnul, nu la poetul, caci omul are de trecut vamile si de dat raspuns la Judecata, nu poetul. Apoi ne vom putea spune parerile toata viata noastra despre poezia pe care ne-a lasat-o.
Oricum, a plecat timpuri, caci 67 ani de viata nu sunt multi; putea sa mai stea printre noi. Dar Domnul L-a chemat si el a plecat, lasand un gol in urma lui. Dumnezeu sa-l odihneasca in loc cu verdeata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfantul cutare si cutare au devenit sfinti in ciuda lipsei de educatie, nu datorita ei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred ! Se spune : Dumnezeu sa-l ierte ! ( macar in prima zi ) ! Atentie marita !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa reformulez mesajul meu: "Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate acestea se vor adăuga vouă". |
|
||||
|
||||
![]()
Apai , draga Anca la saritul calului nu am fost bun nici la scoala , te rog sa ma ierti !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau vrei sa te indignezi si nu ai prilejuri? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teodora Păunescu Tucă | Mihaela19 | Muzica Bisericeasca | 1 | 17.04.2012 23:29:02 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
Poetul din gara Sinaia | Pelerinul | Generalitati | 102 | 21.02.2011 10:59:37 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
Adrian | Adrian27 | Generalitati | 11 | 23.08.2007 14:46:07 |
|