Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.11.2010, 20:09:59
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l ierte!

In alta ordine de idei, Anna, daca e dupa tine, punem pe foc tot ce nu e literatura religioasa pentru ca e distrugatoare de suflet??!
Nu ne vom mai lasa copiii la scoala pentru ca acolo invata fizica, matematica si chimie si asta nu-l ajuta la mantuire? Tu iti dai seama cat de grava este semnificatia celor scrise de tine? Nu poti concepe ca neuronii / creierul cu circumvolutiuni / inteligenta sunt tot daruri ale lui Dumnezeu pentru om? Daca ne-ar fi vrut debili si anosti ne-ar fi facut asa, te asigur!!
Evident ca nu am nimic impotriva scolii cat timp materiile predate nu sunt o incercare sistematizata de a scoate pe Dumnezeu din viata copilului.
In alta ordine de idei, tu stii cata scoala a avut sfantul evanghelist Ioan (care a scris o Evanghelie plina de profunzime)?
Sau parintele Ilie Cleopa.. a avut oare multa scoala? Dar de intelepciunea lui nu te poti indoi.
Si exemple sunt multe. Celor smeriti le lumineaza Dumnezeu mintea.. ce este intelepciunea lumeasca fata de intelepciunea la care ajung cei ce-L iubesc pe Dumnezeu?
Vechi 05.11.2010, 20:11:57
Miha-anca
Guest

Implicit

Cred ca in aceste trei zile pana la inmormantare e mai potrivit sa ne gandim la OMUL care a plecat la Domnul, nu la poetul, caci omul are de trecut vamile si de dat raspuns la Judecata, nu poetul. Apoi ne vom putea spune parerile toata viata noastra despre poezia pe care ne-a lasat-o.
Oricum, a plecat timpuri, caci 67 ani de viata nu sunt multi; putea sa mai stea printre noi. Dar Domnul L-a chemat si el a plecat, lasand un gol in urma lui. Dumnezeu sa-l odihneasca in loc cu verdeata.
Vechi 05.11.2010, 20:12:35
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Evident ca nu am nimic impotriva scolii cat timp materiile predate nu sunt o incercare sistematizata de a scoate pe Dumnezeu din viata copilului.
In alta ordine de idei, tu stii cata scoala a avut sfantul evanghelist Ioan (care a scris o Evanghelie plina de profunzime)?
Sau parintele Ilie Cleopa.. a avut oare multa scoala? Dar de intelepciunea lui nu te poti indoi.
Si exemple sunt multe. Celor smeriti le lumineaza Dumnezeu mintea.. ce este intelepciunea lumeasca fata de intelepciunea la care ajung cei ce-L iubesc pe Dumnezeu?
Lipsa educatiei este o .... lipsa.

Sfantul cutare si cutare au devenit sfinti in ciuda lipsei de educatie, nu datorita ei.
Vechi 05.11.2010, 20:14:09
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
> . . .Corect : Cei ce-l iubesc ! Iar daca tu nu ma iubesti pe mine , pe el , pe oricare , iar eu la randu-mi nu te iubesc pe tine , pe oricare , unde-i "intelepciunea "? Unde-i Dumnezeu pozitionat fata de noi ? Unde ? ? ?
Vechi 05.11.2010, 20:15:03
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe cel, care a fost Adrian Paunescu.

Chipul slavei Tale celei negraite sunt, macar desi port ranile pacatelor; miluieste zidirea Ta, Stapane, si o curateste cu indurarea Ta si mostenirea cea dorita daruieste-mi, facandu-ma pe mine iarasi cetatean al raiului.
Citat:
Cred ca in aceste trei zile pana la inmormantare e mai potrivit sa ne gandim la OMUL care a plecat la Domnul, nu la poetul, caci omul are de trecut vamile si de dat raspuns la Judecata, nu poetul. Apoi ne vom putea spune parerile toata viata noastra despre poezia pe care ne-a lasat-o.
Oricum, a plecat timpuri, caci 67 ani de viata nu sunt multi; putea sa mai stea printre noi. Dar Domnul L-a chemat si el a plecat, lasand un gol in urma lui. Dumnezeu sa-l odihneasca in loc cu verdeata.
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Si unui boschetar cand moare , si sti asta , spui :DUMNEZEU SA-L IERTE ! ! ! ( minimum -minimorum . . . ! ! ! ).
Cam sari calul, Cristian!
Vechi 05.11.2010, 20:16:34
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Nu cred ! Se spune : Dumnezeu sa-l ierte ! ( macar in prima zi ) ! Atentie marita !
Vechi 05.11.2010, 20:17:40
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
> . . .Corect : Cei ce-l iubesc ! Iar daca tu nu ma iubesti pe mine , pe el , pe oricare , iar eu la randu-mi nu te iubesc pe tine , pe oricare , unde-i "intelepciunea "? Unde-i Dumnezeu pozitionat fata de noi ? Unde ? ? ?
Nu inteleg ce vrei sa spui si unde vrei sa ajungi.

Ca sa reformulez mesajul meu: "Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate acestea se vor adăuga vouă".
Vechi 05.11.2010, 20:18:48
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Apai , draga Anca la saritul calului nu am fost bun nici la scoala , te rog sa ma ierti !
Vechi 05.11.2010, 20:19:44
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Lipsa educatiei este o .... lipsa.

Sfantul cutare si cutare au devenit sfinti in ciuda lipsei de educatie, nu datorita ei.
Adica daca erau si educati ar fi fost "mai sfinti" ?
Sau vrei sa te indignezi si nu ai prilejuri?
Vechi 05.11.2010, 20:20:04
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe cel, care a fost Adrian Paunescu.

Chipul slavei Tale celei negraite sunt, macar desi port ranile pacatelor; miluieste zidirea Ta, Stapane, si o curateste cu indurarea Ta si mostenirea cea dorita daruieste-mi, facandu-ma pe mine iarasi cetatean al raiului.
Citat:
Nu cred ! Se spune : Dumnezeu sa-l ierte ! ( macar in prima zi ) ! Atentie marita !
Acuma crezi?!?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teodora Păunescu Tucă Mihaela19 Muzica Bisericeasca 1 17.04.2012 23:29:02
OMUL NOU - OMUL VECHI iosif Pocainta 32 12.04.2011 16:29:42
Poetul din gara Sinaia Pelerinul Generalitati 102 21.02.2011 10:59:37
Adrian Fageteanu achimovjan Generalitati 33 15.10.2008 14:10:09
Adrian Adrian27 Generalitati 11 23.08.2007 14:46:07