![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fost astazi la biserica. Am auzit de foarte multe ori pomenindu-se numele Adrian. Parerea mea este ca nu toti cei care au scris acest nume pe pomelnice aveau in familie pe cineva cu acest nume. Cred ca multi romani il iubesc si l-au trecut pe pomelnice alaturi de cei dragi din familiile lor.
|
|
||||
|
||||
![]()
De asta data superficialitatea ta , ti-a fost de folos , caci te tulburai cu siguranta !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Au fost pareri diverse exprimate,cum si omul a fost divers. Cert e ca a fost un om ca si noi toti,cu bune si rele,cu aspiratii si deziluzii,nu trebuie nici idolatrizat nici condamnat. A adunat de toate in desaga,mai mult ca noi toti la un loc.Ramane sa vada Dumnezeu daca a adunat paie sau aur,noi suntem prea mici ca sa judecam sufletul unui om. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Genial sau nu ,ar stabili Calinescu sau un alt exeget al literaturii romane daca ar mai trai.
Dar pe un forum ortodox nu cred ca opera lui literara primeaza ,ci cum a fost el ca om,fata in fata cu Dumnezeu. Pe mine asta m-a interesat in destinul sau .Magnetismul asupra oamenilor,daruirea sa . Si am fost curios care a fost relatia sa cu Dumnezeu,la fel cum am fost curios si la Cioran. Caci pesimismul sau si agresivitatea,erau doar o imagine de suprafata. In fine , una peste alta ,este cel care a avut 100 de talanti nu unul.Dumnezeu doar va judeca ce a facut cu ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Da cristi ,ai dreptate.Fie ca tine !
|
|
||||
|
||||
![]()
Deci , nu e ca mine , ci e ADEVARUL , caci intre postarile noastre s-au scurs doua-trei minute ! Cum ai putut sa citesti 20 pagini intr un interval ca asta ?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
De multe ori suntem superficiali si ne grabim sa dam verdicte, noi, care am produs atat de putin in comparatie cu altii.Eu cred ca lui Paunescu Dumnezeu i-a iertat multe pacate.Dumnezeu sa il ierte!Si ma gandesc si eu- daca nu suntem Calinescu, nu avem drept la opinie? Nu suntem inzestrati cu simt, daca nu mai avem un critic de talia lui Calinescu, nu ne mai recunoastem titanii? Unul ca Paunescu se naste odata la sute de ani.Timpul o va dovedi.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teodora Păunescu Tucă | Mihaela19 | Muzica Bisericeasca | 1 | 17.04.2012 23:29:02 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
Poetul din gara Sinaia | Pelerinul | Generalitati | 102 | 21.02.2011 10:59:37 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
Adrian | Adrian27 | Generalitati | 11 | 23.08.2007 14:46:07 |
|