![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci...adevarul sau somnul usor?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E drept ca "fratiorul" meu are fixurile lui, si asta poate deveni suparator, dar in unele lucruri ar trebui sa-i acorzi o sansa; stie ce zice. A studiat legile fizicii [aka Biblia] mai mult decat noi doi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by ghemistris; 07.11.2010 at 22:07:11. |
|
|||
|
|||
![]()
De unde le cunoasteti? Intreb asta pentru ca eu am ascultat prelegeri mincinoase despre neo-protestanti si am citit lucrari mincinoase despre neo-protestanti (va dau un exemplu: "Pravila Bisericeasca" incepe cu minciuni despre adventisti).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu era mai simplu sa recunosti ca te-ai exprimat gresit? Cadea cerul pe tine? Nici macar nu am pomenit ceva de invatatura sau cultul meu si ai si sarit in sus. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bun, tu mi-ai oferit un sfat, eu am luat cunostinta de el, toate bune. In rest, sunt de acord cu ce ai scris.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna? | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 42 | 17.12.2011 00:11:19 |
ce inseamna...? | victortiti89 | Din Vechiul Testament | 1 | 18.05.2011 11:51:40 |
Ce inseamna.... | Noesisaa | Generalitati | 6 | 31.03.2011 13:10:17 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
Termenul de pocait | Tudor | Pocainta | 25 | 03.07.2008 19:19:11 |
|