Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2010, 06:56:55
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
toate ar fi bune si frumoase,daca nu ne-am intalni si cu "situatia-limita " adica: moarte-boala-accident-lipsa de iubire !
dincolo de idealismul frumos al explicatiilor teoretice si teologiste, viata uneori ne arata ca dreptate pe pamant e o trista utopie !

as vrea,iubitilor si respecatabililor mei conlocutori sa va imaginati ca sunteti pusi sa-i explicati teologia mareui filosof Friedrich Nietzsche,si asta dupa ce i-ati citit o parte din opera !!!
v-as ura succes, nu de alta, da simt ca aveti nevoie din plin !
I-am citit o carte mai demult, dar nu mai stiu care... :))

Eu ma abtin sa judec sinucigasii care au fost torturati in inchisori, pe cei care sufla-n punga cu aurolac, pe cei care cersesc si fumeaza in paralel, pe cei bolnavi care nu rezista se leapada samd. Da, e cu totul altfel sa fii tu ala pus in situatia de a rezista unei ispite indelungi, intr-adevar. Cand ne rugam spunand "Doamne Iisuse Hristoase, Fiului Lui Dumnezeu Celui viu, pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu, mantuieste-ne pe noi!", ar fi bine sa ne gandim la mantuirea de orice rau, inclusiv de boli, de necazuri, de saracie, de orice nevoie si problema am avea...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce se face botezul prin afundare in apa?O incercare de argumentare biologica mihailt Generalitati 2 02.07.2010 12:24:21
Credinta imi este pusa la incercare izotaurel Din Vechiul Testament 132 02.06.2010 15:16:44
De ce alege omul raul? Mikhael Generalitati 16 12.01.2008 21:56:45