Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2010, 20:52:37
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Mai copile , Creanga , Eminescu , si alti pacatosi ca ei , ce sunt pentru tine ?
Creanga si Eminescu au murit in saracie,nu au fost politicieni,nu au facut compromisuri cu toate regimurile politice,ci dimpotriva!
Vechi 10.11.2010, 20:54:44
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
cancanurile sunt adevarate,chiar daca prezinta numai o latura a sa,insa spun adevarul.
Daca ai citi si despre Eminescu si majoritatea artistilor , te-ai "ingrozi " despre pacatele lor ! Despre ale noastre pacate nu se scrie nimic , caci suntem doar niste "forumisti " mult prea putin importanti pentru presa si nu numai ! Intelegi ?
Vechi 10.11.2010, 20:56:41
Banned

Implicit

Citat:
Daca ai citi si despre Eminescu si majoritatea artistilor , te-ai "ingrozi " despre pacatele lor ! Despre ale noastre pacate nu se scrie nimic , caci suntem doar niste "forumisti " mult prea putin importanti pentru presa si nu numai ! Intelegi ?
Eminescu si Creanga au avut coloana vertebrala...
Vechi 10.11.2010, 20:57:22
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Creanga si Eminescu au murit in saracie,nu au fost politicieni,nu au facut compromisuri cu toate regimurile politice,ci dimpotriva!
Au facut si multe prostioare , au scris si ce nu trebuie . . . , dar asta e alta marie , in alta palarie ! Saracu Eminescu , cat a fost de terfelit , injosit si judecat ! ! !
Vechi 10.11.2010, 20:59:34
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Eminescu si Creanga au avut coloana vertebrala...
Nu am trait in perioada lor , caci numai scrisul il cunosc , asa cum si generatile viitoare il vor cunoaste pe A.Paunescu doar din cele scrise de el !
Vechi 10.11.2010, 22:58:31
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Vorba ta , draga Om bun :". . . mereu cartusul pe teava si cainii pregatiti ". . . La ataaac inainte , soldat !
Cristi, ce-as putea eu sa fac sa intelegeti fratilor ca eu nu vanez oameni (fie ei morti sau vii)... E adevarat ca am scapat porumbelul cu Carmina si imi cer iertare pentru asta, dar aici trebuie sa facem o delimitere. Cand voi urmari persoane sa ma razbun pentru ce mi-au facut mie, spuneti-mi fratilor, ca nu de alta dar poate ca m-au cuprins cine stie ce patimi si sunt prea orb sa-mi dau seama...
Nu stau la panda oameni buni, iar persoana mea e mult prea neimportanta sa-mi pese daca ma judeca cineva sau nu. Eu, ca si in cazul Parintelui Calistrat Chifan, consider ca nu trebuie sa scormonim in trecutul unui om pentru a-l pune la zid. Cu atat mai putin daca el mai e si oleaca mort!... Asta ma dezgusta pe mine si ma inspaimanta in acelasi timp. Pentru ca eu gasesc ca-i vorba de rautate, nu de dorinta de adevar (apropos de Carmina: ea spunea ca ne doare pe noi undeva de Paunescu, desi trebuie s-o contrazic fiindca la capitolul nostalgie pentru acele vremuri, chiar nu am ce regreta... poate doar varsta...)
Vad ca se vine cu artileria grea si se avanseaza ideea ca l-am lua drept model de om... De unde le scoateti, fratilor? Ca a avut doua neveste, a avut amante, a facut si a dres... Dar pe cine intereseaza toate astea? Pe tine, Daniele? Ce-ai inteles tu din pilda femeii desfranate, care urma sa fie omorata cu pietre, dar in fata Mantuitorului n-a mai avut cine ridica piatra?! O sa zici ca iarasi ma leg de Sfintele Taine pe care ai facut imprudenta sa le arunci precum margaritarele in cocina... Ce intelegi, tu, Daniele prin spovedanie, smerenie si pocainta? Cumva altceva decat "Te dezleg pe tine, fiule, de tot pacatul..." Daca A. Paunescu si-a recunoscut pacatul si si-a ispasit canonul, cu ce drept vin eu sa-l judec acum? I-ai urmarit ultimii ani din viata, i-ai vazut durerea din suflet ca nu poate face nimic sa schimbe cursul istoriei? De ce ne intereseaza pe noi pacatul omului? Este cumva problema noastra? Si Stefan cel Mare a avut o astfel de problema, dar tare ma tem ca nu va mai avea pamantul asta in veci un asa om. Maria Egipteanca a fost o desfranata, dar dupa multi ani de cainta si rugaciune ajunsese sa se ridice mult de la pamant cand se ruga... Sf. Ciprian a fost un vrajitor recunoscut dar a ajuns episcop si a primit moarte muceniceasca. Daca Sf Ap Pavel ar fi fost judecat pentru cele ce le facea inainte de a i se arata Mantuitorul, ar fi trebuit asezat pe calea ferata (norocul lui ca nu se inventase trenul pe-atunci!) Eu nu-l compar pe Paunescu, nici cu Stefan, nici cu Sfintii de care vorbeam, ci spun doar ca odata ce ti-ai asumat greselile trecutului, ai primit dezlegare pentru ele si te caiesti ca un copil care a adormit si a pierdut vacuta, nimeni nu poate indrazni sa cerceteze in trecut, fiindca acele pagini urate sunt sterse din Cartea Pacatelor.

Asta este draga Cristi, tirul gloantelor mele: ideile vicioase care pot prinde radacini sub ochii nostri si nu userul X sau Y care m-a taxat pe mine intr-o conversatie "inteligenta"...
Daca totusi directia tirului lasa loc la interpretari, asta este doar pozitia fata de tinta si nimic mai mult!...
Vechi 10.11.2010, 23:03:15
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Cristi, ce-as putea eu sa fac sa intelegeti fratilor ca eu nu vanez oameni (fie ei morti sau vii)... E adevarat ca am scapat porumbelul cu Carmina si imi cer iertare pentru asta, dar aici trebuie sa facem o delimitere. Cand voi urmari persoane sa ma razbun pentru ce mi-au facut mie, spuneti-mi fratilor, ca nu de alta dar poate ca m-au cuprins cine stie ce patimi si sunt prea orb sa-mi dau seama...
Nu stau la panda oameni buni, iar persoana mea e mult prea neimportanta sa-mi pese daca ma judeca cineva sau nu. Eu, ca si in cazul Parintelui Calistrat Chifan, consider ca nu trebuie sa scormonim in trecutul unui om pentru a-l pune la zid. Cu atat mai putin daca el mai e si oleaca mort!... Asta ma dezgusta pe mine si ma inspaimanta in acelasi timp. Pentru ca eu gasesc ca-i vorba de rautate, nu de dorinta de adevar (apropos de Carmina: ea spunea ca ne doare pe noi undeva de Paunescu, desi trebuie s-o contrazic fiindca la capitolul nostalgie pentru acele vremuri, chiar nu am ce regreta... poate doar varsta...)
Vad ca se vine cu artileria grea si se avanseaza ideea ca l-am lua drept model de om... De unde le scoateti, fratilor? Ca a avut doua neveste, a avut amante, a facut si a dres... Dar pe cine intereseaza toate astea? Pe tine, Daniele? Ce-ai inteles tu din pilda femeii desfranate, care urma sa fie omorata cu pietre, dar in fata Mantuitorului n-a mai avut cine ridica piatra?! O sa zici ca iarasi ma leg de Sfintele Taine pe care ai facut imprudenta sa le arunci precum margaritarele in cocina... Ce intelegi, tu, Daniele prin spovedanie, smerenie si pocainta? Cumva altceva decat "Te dezleg pe tine, fiule, de tot pacatul..." Daca A. Paunescu si-a recunoscut pacatul si si-a ispasit canonul, cu ce drept vin eu sa-l judec acum? I-ai urmarit ultimii ani din viata, i-ai vazut durerea din suflet ca nu poate face nimic sa schimbe cursul istoriei? De ce ne intereseaza pe noi pacatul omului? Este cumva problema noastra? Si Stefan cel Mare a avut o astfel de problema, dar tare ma tem ca nu va mai avea pamantul asta in veci un asa om. Maria Egipteanca a fost o desfranata, dar dupa multi ani de cainta si rugaciune ajunsese sa se ridice mult de la pamant cand se ruga... Sf. Ciprian a fost un vrajitor recunoscut dar a ajuns episcop si a primit moarte muceniceasca. Daca Sf Ap Pavel ar fi fost judecat pentru cele ce le facea inainte de a i se arata Mantuitorul, ar fi trebuit asezat pe calea ferata (norocul lui ca nu se inventase trenul pe-atunci!) Eu nu-l compar pe Paunescu, nici cu Stefan, nici cu Sfintii de care vorbeam, ci spun doar ca odata ce ti-ai asumat greselile trecutului, ai primit dezlegare pentru ele si te caiesti ca un copil care a adormit si a pierdut vacuta, nimeni nu poate indrazni sa cerceteze in trecut, fiindca acele pagini urate sunt sterse din Cartea Pacatelor.

Asta este draga Cristi, tirul gloantelor mele: ideile vicioase care pot prinde radacini sub ochii nostri si nu userul X sau Y care m-a taxat pe mine intr-o conversatie "inteligenta"...
Daca totusi directia tirului lasa loc la interpretari, asta este doar pozitia fata de tinta si nimic mai mult!...
Si totusi adrian Paunescu nu si-a impartit imensa avere saracilor(sau macar o parte din ea),ca un semn de pocainta,ci a lasat-o frumos copiilor.
Cum o fi strans atata avere?!Si se mai tanguia pe la televizor ca e sarac...!!!
Vechi 10.11.2010, 23:19:07
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Si totusi adrian Paunescu nu si-a impartit imensa avere saracilor(sau macar o parte din ea),ca un semn de pocainta,ci a lasat-o frumos copiilor.
Cum o fi strans atata avere?!Si se mai tanguia pe la televizor ca e sarac...!!!
De fapt ce doare atat de rau? Ca si-a lasat averea copiilor si nu saracilor? Probabil nu si-a propus sa ajunga Sfantul Adrian Paunescu...
Sa vezi acum cu cat va creste averea, fiindca nu mai exista nici o brosurica cu poezii de-ale lui prin librarii. Toate s-au vandut intr-o mare viteza... Eu ma gandesc ca lumea a alergat sa-i cumpere cartile de poezii numai asa, sa va faca voua, carcotasilor, in ciuda!...
Fata-v-ar capra (de lemn)!...
Vechi 10.11.2010, 23:25:29
Banned

Implicit

Un comentariu lasat de altcineva:

Acum sase ani cand sotia lui Paunescu a omorat cu masina o mama,si a lasat o fata orfana s-au intamplat urmatoarele lucruri:

1. A infiat-o pe fetita ca sa nu faca puscarie.
2.Au refuzat sa plateasca 2 miliarde de lei vechi ,ceruta de familia indoliata,spunand ca ar trbui sa -si vanda tot neamul ca sa faca rost de atatia bani! Dupa 6 ani se afla ca de fapt averea lor era de peste 170 miliarde vechi!!!

Hai sa spunem ca nu e obligatoriu sa lasi saracilor,desi la asa bogatie ar fi fost de unde,insa sa nu platesti nici victimelor,mi se pare .....
Vechi 10.11.2010, 23:40:50
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Culai !

Te rog , să renunți la ideea asta obsedantă ( am vrut să scriu idioată ) a răzbunării , a dușmanilor , sau mai știu eu ce . E o mare tâmpenie , căci așa ceva există doar în mintea unui om dus cu pluta, dezechilibrat . Da, antipatii pot exista , dar nu sunt pentru o minte normală ! Gândurile de nu le stăpânim, la balamuc ajungem , și pe deasupra devenim niște izolați cu comportament schizofrenic . Ce-i tâmpenia asta cu "ai mulți dușmani" , răzbunare , ură . . . , mai ales aici într un spațiu virtual. Apăi , omule am prieteni devotați e Dumnezeu, soția mea, băiatul meu , Tony , al meu caniche , plus florile , natura, muzica, cărțile .Vorba lui Zaharia, nu de pupiști botiști am nevoie, dar de simți nevoia ești liber să strângi semnături. Mă așteptam mult mai mult de la tine , un om de afaceri , un om cu stare, un om umblat prin pelerinaje , în excursii de lux ( pentru mulți dintre noi ) , un om care are tot confortul la picioare . . . De laude ai nevoie ? De lingușeli ? De măriri ? De susținere forumistă ? Hai, fi te rog serios și nu mai judeca prin prisma proprilor tale temeri, neputințe și greșeli. Să te ajute Dumnezeu să ai o familie unită precum a mea , să te ajute Dumnezeu să scapi de obsesia gândurilor trufașe, de obsesia dușmanilor , să scapi de idei preconcepute . . . Milioane de palme, insulte, și alte cele nu mă schimbă, Culai frate. În cei 4 ani de forum am fost iubit, detestat, încurajat, hulit, dar eu am rămas același "cristiboss56" ! N-am nevoie de pupiști botiști, Culai ! ! ! Mulți besmetici, rătăciți , și alte categorii, au căutat să mă oprească în a scrie, dar pentru astfel de nebuni am o surpriză pe măsură ( mă voi opri în anul 2019 pentru o lună de vacanță ) .

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teodora Păunescu Tucă Mihaela19 Muzica Bisericeasca 1 17.04.2012 23:29:02
OMUL NOU - OMUL VECHI iosif Pocainta 32 12.04.2011 16:29:42
Poetul din gara Sinaia Pelerinul Generalitati 102 21.02.2011 10:59:37
Adrian Fageteanu achimovjan Generalitati 33 15.10.2008 14:10:09
Adrian Adrian27 Generalitati 11 23.08.2007 14:46:07