![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun, daca tu consideri ca mantuirea nu ne intereseaza in mod personal, [ce altceva ne-ar putea interesa ca si crestini?] zi-mi tu ce ar putea sa ne intereseze in mod personal.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Am zis ca este mai bine sa ne limitam la ceea ce ne intereseaza in mod personal in scopul mantuirii,mantuirea trebuie sa fie scopul principal al crestinului.Nu cred ca aduce vreun folos sa luam apararea cuiva care nu-si poate argumenta cultul din care face parte.Acest lucru am vrut sa spun.Incep niste cursuri si o sa intru mai rar pe forum.Iti doresc sa fii cat mai aproape de calea mantuirii.Toate cele bune.Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|