![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
SINGURA stat care s-a declarat oficial ateu a fost unul comunist. SINGURA doctrina politica care a revendicat in mod explicit ateismul ca baza doctrinara si a atacat religia ca fiindu-i incompatibila este comunismul. Singura doctrina politica care, atunci cand a ajuns la putere, a savarsit in mod constant masacre este comunismul. Bate dracul din palme de bucurie cand va aude pe dumneavoastra si pe alti pretins crestini, cum faceti apologia comunismului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu nu este interesat in balmajirile care ies din gura, ca juri pe cele sfinte ca esti cel mai mare si mai tare credincios sau ca afirmi sus si tare ca esti ateu - sau de cite ori te tamiiezi sau dai cu capul de podea, sau cit de inrosita-ti este fruntea de la crucile pe care le faci cu nemiluita. Dumnezeu si Hristos cauta omul IN INIMA! si in fapte! Acolo de taie biletul de intrare in Rai, nu in aparente...asa ca n-ai dreptate in privinta comunistilor. Totul consta in cit de mult au ajutat omul simplu sarac! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
acestea sunt faptele ... nu vorbele frumoase pe care le insiri |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
T34 a fost un tanc pe care Duhul Sfant i-a inspirat cum sa il faca pe ingineri rusi crestin ortodocsi ca era mai bun decat cele nemtesti. http://en.wikipedia.org/wiki/T-34#World_War_II Pai acei soldati rusi crestini ortodocsi daca s-au jertfit s-au jertfit pentru binele umanitatii. Adica au luptat pentru pacea intregii lumi. Unde sa fie statul sovietic ateu ca doar de la un moment dat a inceput sa permisa din nou oficial BO Rusa,ierarhii,preoti nu primeau ca ierarhi si preoti crestini ortodocsi salarii de la stat? Ca s-or fi facut masacre in unele state care se ziceau comuniste asta nu e din cauza comunismului ci ca i-a inselat dracii pe unii sa faca asa. Si in alte state care nu sunt comuniste au fost masacre ca sa nu mai vorbim de ce masacre au facut unii catolici inselati de draci in Spania cand s-au batut catolicii inselati de draci spanioli cu cei din fortele de stanga tot inselati de draci spanioli. (e vorba de razboiul civil din Spania in urma caruia a venit Franco la putere). Iar cum erau omorati de foame romanii din Transilvania sub imperiul catolic-habsburgic (ca aceia erau inselati de draci din conducerea acelui imperiu) acela nu era tot masacru? Nazistii germani sau hortisti unguri sau ustasii croati inselati de draci majoritatea de religie catolica din acestia nu au facut multe masacre in WW2? (http://en.wikipedia.org/wiki/Horthy http://en.wikipedia.org/wiki/Usta%C5%A1e) Germania nazista,Croatia ustasa,Ungaria hortista nu au fost state comuniste ci anti-comuniste.
|
|||
|
|||
![]()
Dl Mihai Ghimpu fiind inselat de draci acum apeleaza la cei din NATO sa faca razboi impotriva Rusiei crestin ortodoxe,si Rusia acum e stat crestin ortodox,nu mai e ateist,nu mai face nimeni masacre acolo etc.
Dl Mihai Ghimpu a fost si s-a intalnit cu papa Benedict pe 25 mai 2010 asa ca sa te miri? http://www.voceabasarabiei.net/index...ict-al-xvi-lea
|
|||
|
|||
![]()
Am ajuns si eu la concluzia ca singurul razboi de care trebuie sa ne temem mereu si acum,este razboiul dintre bine si rau din sufletul nostru.Razboiul pe care il ducem cu ispitele,necuratul si pacatele care trebuie sa aiba ca cel castigator binele.Ma insel?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa si cu recordul de aberatie. Aproape zilnic produceti cate o perla ca cea de mai sus, care le intrece pe toate celelalte de dinainte. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai frate pai nu stiu ca nu am cautat in istorie da oricum pentru ingineri germani a durat mult cred sa isi proiecteze respectivele tancuri.
Si cu toate aceasta a dat preabunul Dumnezeu prin capul unui inginer/ingineri rusi cum sa faca un blindaj nou la acel tanc,anume blindajul neregulat si era foarte greu de tras prin acel blindaj cu obuze si gloante. Vezi ca zice pe wikipedia mai multe tancuri s-au stricate ca nu erau extraordinar asamblate decat au fost distruse de nazisti.
|
|||
|
|||
![]()
In primul rind in fata tancurilor T34 erau Arhanghelii Mihail si Gavriil, acela era scutul rusilor! si de aceea au invins fiara catolica( evident putregaiul teuton-arian)
|
|
||||
|
||||
![]()
de ce nu cititi APOCALIPSA dupa Ioan,sa vedti cit de clar explica acolo tot demersul?
Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cel de-al 3-lea razboi mondial: foarte curand?! | adelin | Generalitati | 67 | 03.02.2013 09:29:47 |
Vine al treilea razbel mondial! | mihailt | Generalitati | 81 | 18.10.2010 17:31:18 |
Avionul presedintelui Poloniei s-a prabusit | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 43 | 30.04.2010 11:33:10 |
Sunt vinovata... | Simona-Marilena | Generalitati | 19 | 08.10.2009 18:15:29 |
|