![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ar trebui sa fii constienta de faptul ca nu toata lumea are aceleasi criterii de evaluare precum cele ale tale. (In definitiv, toate sunt cuvinte pe care oricine le poate intoarce impotriva oricui, oricand. Singura diferenta consta doar in razvratirile a ceea ce unii dintre noi o numesc constiinta.) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum am inteles, multumita tie...ca saracii care carcotesc la nesfarsit, si numara averile celorlalti...sunt buni crestini, si isi jertfesc timpul facand liste cu pacatele celorlalti oameni, si cu avutiile detinute de ei.. deci un adevarat model de urmat, asa-i? Ai putea sa ne expui si lista ta cu pacate...si apoi sa ne lasi sa decidem ce valoare ai, si daca se merita sa mai citim macar primul cuvant din orice postare a ta...ce zici?
|
||||
|
||||
![]()
Eu spun asa: apreciati POETUL,cei care aveti o sensibilitate anume pentru poezia sa,iar OMUL Adrian Paunescu si viata sa,lasati-le in grija lui Dumnezeu!
Deasemenea,nu uitati ca in viata lucrurile ar fi bine sa le triem cu obiectivitate,pentru ca nu exista om rau sau bun,cu totii avem calitati si defecte,deci,cei care au avut lucruri de folos de invatat de la el,sa se foloseasca de ele,iar lucrurile mai putin bune si nefolositoare,lasati-le in seama Celui care are calitatea sa le judece!
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 13.11.2010 at 12:33:22. |
|
||||
|
||||
![]()
Pt. atit de putina mihnire cred ca nici nu mai era nevoie de aceasta remarca : nici nu se mai merita o postare , nu ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zaharia, dar pacatele pe care le facem fata de acest suflet, judecandu-l, unde se inscriu? Toti avem dreptul la pareri si omeneste, cred ca trebuie sa ne rugam pentru iertarea lui. Ne sta in putinta si nu ne costa decat mila si dragostea pentru aproapele.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Despre care pacate si despre care suflet vorbesti Rodica?
|
||||
|
||||
![]()
Atunci tac si fie ca Dumnezeu sa ne dea gandul cel bun si lumina in suflet. Eu simt ca am nevoie de asa ceva.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
D.zeu sa ne ierte si sa ne binecuvinteze pe toti !
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare dintre noi il pretuieste sau nu pe poetul sau pe omul Adrian Paunescu in functie de reperele pe care si le-a creat pe diverse planuri si, poate, si in functie de aspiratii. Suntem diferiti, asa ca e firesc sa-l percepem diferit. In plus, odata cu trecerea timpului ne intereseaza in ce masura ne regasim noi in poeziile sale: ca oameni si in calitate de crestini. De aceea, parerea unui sfant este de mare folos pentru a ne face o opinie pe placul lui Dumnezeu in astfel de cazuri.
Fara sfintenie nu exista cultura si educatie; fara sfinti nu exista pedagogi si invatatori |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cei ce cred o cunosc mai de mult si o stiu ca prezenta in viata de toate zilele si atit de necesara precum bataile inimii ! Pt. ceilalti nu cred sa aibe decit un folos estetic, suna bine, este frmoasa, dar doar atit deoarece realitatea ne da peste cap neingaduindu-ne conditia prezentei sfintilor obligatorie pt. orice lucru adevarat ! Dar poate ca cele scrise mai in urma vor ajunge sa fie alese mai intii de catre multi !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teodora Păunescu Tucă | Mihaela19 | Muzica Bisericeasca | 1 | 17.04.2012 23:29:02 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
Poetul din gara Sinaia | Pelerinul | Generalitati | 102 | 21.02.2011 10:59:37 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
Adrian | Adrian27 | Generalitati | 11 | 23.08.2007 14:46:07 |
|