![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am inca o intrebare. Am cantat cu formatia ieri la un concert(eu bat la tobe) si am adus tobele acasa. E pacat daca mi le instalez azi(duminica)? Deoarece pentru mine instalatul tobelor e ceva distractiv, nu o munca. Multumesc.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai raspunsul chiar aici la Generalitati la thread-ul : " Cinsteste ziua Domnului " .
|
|||
|
|||
![]()
Draga Marius,
Duminica este ziua Domnului. In aceasta zi trebuie sa Il slavim. Dupa ce a creat lumea, in a saptea zi S-a odihnit, nu S-a distrat. Daca tie iti face placere, e chiar mai rau si pacatul mai mare. Citeste neaparat ce ti-a scris cristiboss56, pentru ca te indeamna la bine, Ordinea zilei de Duminica ar trebui sa fie urmatoarea: rugaciunea de dimineata, mersul la biserica, slavirea Domnului, cinstirea familiei si apoi odihna, nu distractie. Last edited by anamaria.petre; 14.11.2010 at 16:22:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand mai deschizi topicuri pune un titlu mai sugetiv. Asta pentru cei care folosesc motoare de cautare pentru a cauta anumite subiecte.
Un titlu mai sugestiv ajuta si pe alti oameni care au aceeasi problema sa gaseasca topicul mai usor. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă Domnul S-a odihnit în ziua a 7-a, cum se face că "ziua Domnului" este duminica? |
|
||||
|
||||
![]()
Se poate lucra duminica numai daca e o situatie de urgenta, care nu se poate amana. Deci, daca nu ai de ales altfel, instaleaza-ti-le duminica.
|
|||
|
|||
![]()
Cu la fel de mult respect, nu sesizez inadvertenta :) Facerea (Geneza) 2:2 "Și a sfârșit Dumnezeu în ziua a șasea lucrarea Sa, pe care a făcut-o; iar în ziua a șaptea S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a făcut."
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ziua de odihna se schimba odata cu invierea Domnului, intrucat acest mare Praznic devine piatra de temelie a credintei crestinilor.
|
|||
|
|||
![]()
Am să fiu mai specific: duminica este ziua întâia [a săptămânii], nu a șaptea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A spus El asta undeva? |
|